Delicatese Literare
Prezentari carti

Misterul femeii în roșu de Sherry Thomas, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Misterul femeii în roșu

(A Study in Scarlet Women – 2016)

Sherry Thomas

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariție: ian. 2022

Nr. pagini: 288

Traducerea:   Oana Barbu

Primul volum al seriei „Lady Sherlock“/Lady Sherlock Series

  1. Misterul femeii în roșu (A Study in Scarlet Women – 2016) – prezentare
  2. Iubire sub acoperire (A Conspiracy in Belgravia – 2017) – prezentare
  3. The Hollow of Fear – 2018
  4. The Art of Theft – 2019
  5. Murder on Cold Street – 2020
  6. Miss Moriarty, I Presume? – 2021

Sherry Thomas scrie romane istorice de dragoste și este una dintre cele mai apreciate autoare ale genului. Este de două ori câștigătoare a prestigiosului RITA® Award, acordat de Romance Writers of America.

Autoarea a creat un personaj complet diferit de binecunoscutul detectiv zeflemitor. Charlotte este o doamnă drăguță din Anglia victoriană și trebuie să fie creativă în investigațiile ei pentru a păstra iluzia lui Sherlock Holmes pentru oamenii obișnuiți și pentru poliție. Un roman cu personaje interesante și o intrigă grozavă.

Când orașul este lovit de un trio de morți neașteptate și suspiciunea cade asupra surorii ei și a tatălui ei, Charlotte Holmes îi caută cu disperare pe adevărații vinovați. Primește ajutor de la o bună prietenă, un inspector de poliție și un bărbat care o iubește de mult. Dar, în cele din urmă, Charlotte, sub numele fals de Sherlock Holmes, va uimi pe toată lumea cu inteligența și mintea ei iscoditoare.

Cu mintea ei iscoditoare, Charlotte Holmes nu s-a simțit niciodată în largul ei în societatea elegantă, care se așteaptă ca sexul frumos să arate modestie și să nu supere pe nimeni. Dar nici măcar ea nu s-a gândit vreodată că va deveni o paria socială, o proscrisă nevoită să se descurce singură pe străzile rău famate ale Londrei.
Când orașul este lovit de un trio de morți neașteptate și suspiciunea cade asupra surorii și tatălui ei, Charlotte este disperată să găsească adevărații vinovați și să reabiliteze numele familiei. Va beneficia de ajutorul unor prieteni noi și vechi – o văduvă cu inimă bună, un inspector de poliție și un bărbat care o iubește de mult timp.
Dar, în cele din urmă, doar Charlotte, sub numele fals de Sherlock Holmes, poate să sfideze așteptările societății și să înfrunte un geniu malefic nevăzut.

Veți citi întreaga poveste în romanul MISTERUL FEMEII ÎN ROȘU de Sherry Thomas. De luni, 24 ianuarie la chioșcurile din toată țara!

Al doilea volum al seriei cu Lady Sherlock, IUBIRE SUB ACOPERIRE, va apărea pe 28 februarie!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *