Misterul fetei din zapada de Danya Kukafka, Editura RAO

6

Misterul fetei din zăpadă

Danya Kukafka

Editura RAO

Genul: thriller
An aparitie: 2017
Titlu original: Girl in Snow

 

CINE EŞTI CÂND NU TE URMĂREŞTE NIMENI?
Când Lucinda Hayes, o liceană îndrăgită de toată lumea, este găsită moartă, toţi cei apropiaţi din Colorado sunt afectaţi, printre care băiatul care a iubit-o cel mai mult şi o fată care voia o viaţă perfectă. Ba chiar şi detectivul care ancheta crima.
În urma tragediei, aceste trei personaje remarcabile – Cameron, Jade şi Russ – trebuie să se confrunte fiecare cu secretele lui întunecate pentru a găsi consolare, adevărul, sau amândouă.
Thrillerul Misterul fetei din zăpadă, de Danya Kukafka, o carte de debut care i-a cucerit pe cititori!

Misterul fetei în zăpadă, Dania Kukafka – nominalizare printre Cele mai bune thrillere de debut publicate în Marea Britanie

CWA (Crime Writers Association UK) din Marea Britanie a publicat recent pe website-ul https://thecwa.co.uk/ lista nominalizărilor pentru Premiul The John Creasy (New Blood) DaggerMisterul fetei din zăpadă, cartea de debut a tinerei Danya Kukafka, se află pe locul 4 în top 10 cele mai bun thrillere de debut publicate în engleză în marea Britanie. Cartea, apărută la sfârșitul lui 2017 la Editura RAO,  spune povestea Lucindei Hayes, o liceeană  îndrăgită de toată lumea. Moartea acesteia  îi afectează profund pe toţi apropiaţii ei din suburbia liniştită din Colorado. Printre aceştia se numără şi băiatul care o iubea obsesiv, fata care îi invidia viaţa perfectă şi chiar detectivul care ancheta crima. În urma tragediei, aceste trei personaje memorabile – Cameron, Jade şi Russ – trebuie să se confrunte cu propriile secrete întunecate pentru a găsi alinarea, adevărul sau pe amândouă. Cartea a fost selectată în cadrul Best Summer Reads of 2017 de revistele Elle şi Domino, de Yahoo!, de bloggul Refinery29 şi de compania PureWow. DANYA KUKAFKA este absolventă a New York University Gallatin School of Individualized Study. Ea lucrează ca editor asistent la Riverhead Books. Misterul fetei din zăpadă este primul ei roman.

O scurta prezentare a cărţii făcută chiar de tânăra autoare:

About Author

6 comentarii

Spune-ți părerea!