Delicatese Literare
Prezentari carti

Mituri, rituri și arhetipuri în civilizațiile antice – Editura Herald

Mituri, rituri și arhetipuri în civilizațiile antice

29 septembrie – 10 octombrie

 

Te invităm să descoperi adevărata esență a religiilor antice prin înțelegerea miturilor, arhetipurilor, riturilor sacre și a influenței lor de-a lungul timpului. Mitologia antică – fie că vorbim despre sumerieni, asiro-babilonieni, fenicieni, mesopotamieni, iudei, egipteni, greci – reprezintă poate cel mai spectaculos capitol din istoria umanității și pentru faptul că ea conține adevăruri fundamentale prin care ne sunt transmise învățăturile sacre.

În perioada 29 septembrie – 10 octombrie împreună cu invitații noștri, vom vorbi despre modul în care miturile, riturile, arhetipurile, misteriile antice transmit chiar și astăzi adevăruri universal-valabile, influențând aspecte ale memoriei colective și continuând să stimuleze imaginația cercetătorilor și a pasionaților de istorie și mitologie.

Pentru că toate marile tradiții spirituale au un text fondator, un ansamblu de formule simbolice și ritualuri prin care se fac recunoscute, am pregătit un set de titluri care vorbesc despre începuturile civilizației, reduse cu 25% pe www.edituraherald.ro.

Recenzii, prezentări și articole Editura Herald

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *