Moarte pe Nil de Agatha Christie, Editura Litera, Colecția Buzz Books

0

Moarte pe Nil

(Death on the Nile – 1937)

Agatha Christie

Editura Litera

Colecția Buzz Books

Linnet Ridgeway a dus până acum o viață ca-n povești. Binecuvântată cu frumusețe, o avere enormă și un soț devotat, are tot ce ți-ai putea dori. Dar, atunci când proaspătul cuplu pleacă într-o croazieră pe Nil, nori de furtună încep să se adune. Fosta prietenă a lui Linnet, Jacqueline de Bellefort, îi urmărește pretutindeni. Are loc un atentat la viața bogatei moștenitoare, apoi soțul său, Simon Doyle, este împușcat. Linnet are toate motivele să își facă griji… Un pistol, o crimă ciudată, mulți suspecți, o nouă enigmă de rezolvat pentru un pasager neobișnuit: Hercule Poirot.
Carte în curs de ecranizare, cu Gal Gadot, Armie Hammer şi Kenneth Branagh în rolurile principale.
AGATHA CHRISTIE este cunoscută în întreaga lume drept „Regina Crimei“. Hercule Poirot, cel mai celebru detectiv din romanele polițiste de la Sherlock Holmes încoace, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot și Miss Marple au devenit faimoși la nivel mondial și au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele și micul ecran.
Romanul Moarte pe Nil, de Agatha Christie, în colecția Buzz Books, apare pe 10 iulie 2019 în librăriile online, offline și la punctele de difuzare a presei.

Recenzii și prezentări cărți Agatha Christie

Cărțile autoarei Agatha Christie pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: