Delicatese Literare
Prezentari carti

Mogulul de Joanna Shupe, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de poveste

MOGULUL ( Mogul )

Joanna Shupe

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Volumul al treilea al seriei „Clubul Knickerbocker”:

     0.5 Tycoon – 2016

1. Magnatul – Editura Litera (Magnate – 2016) – prezentare
2. Baronul – Editura Litera (Baron – 2016) – prezentare
3. Mogulul (Mogul – 2017)
Ca proprietar a trei ziare cunoscute, Calvin Cabot are mijloacele să-și satisfacă capriciile pentru excese – dar și puterea să-i aducă pe cei mai importanți oameni din societate la picioarele lui. Iar atunci când tânăra moștenitoare care a reprezentat odinioară marea lui dragoste vine disperată să îi ceară ajutorul, Calvin nu o poate refuza – cu condiția ca ea să nu îi stea în cale. Numai că, la fel ca jurnalistul, și această frumusețe încăpățânată este obișnuită să obțină întotdeauna ceea ce își dorește.
Lillian Davies duce o viață plină de petreceri nesfârșite și escapade exotice pe iahturi impresionante. Dar când fratele ei dispare, Lily își dă seama că există lucruri pentru care merită să sacrifici orice și promite să nu se dea înapoi de la nimic ca să-l aducă înapoi în siguranță. Din nefericire, singurul om care o poate ajuta este cel pe care nu ar mai fi vrut niciodată să-l revadă.
Va putea Lily să-l țină la distanță pe Calvin suficient cât să-și salveze numele și reputația… chiar dacă acest mogul tenace se dovedește a fi absolut irezistibil?
„Calvin își strecură mâna în locul unde a ei se odihnea pe bancheta tapisată cu catifea, iar degetul lui mic se uni cu al ei. Un gest atât de simplu, doar două degete atingându-li-se, dar efectul fu ca un cutremur înăuntrul ei. O multitudine de emoţii goniră prin venele ei, un munte de amintiri și dorinţă prăbușindu-se peste ea.”
„– Nu vreau asta. Nu acum și nu cu tine.
Cuvintele ei îl durură. Dar la ce se așteptase Calvin? Ca acel sărut să schimbe trecutul lor și să o facă să îl iubească? Dacă spera să o recâștige, trebuia să ducă o campanie demnă de generalul Sherman, să îi distrugă îndoielile și să îi doboare apărările. Să o convingă că erau meniţi să fie împreună. Lily nu avea să se predea ușor.”
„Calvin era o haimana, din cap până-n picioare. Tipul de bărbat crescut pentru a frânge inimi. Cât de simplu ar fi să cedeze, să se relaxeze și să se topească sub trupul lui. Să îl lase să o iubească, să îi ofere plăcere și să se bucure și el. Atracţia fizică funcţionase mereu între ei. Totuși orice altceva rămânea un dezastru.”
„– Ar mai trebui să știi un lucru. Te-am vrut întotdeauna. Să nu crezi niciodată că nu a fost așa. De fapt, încă te vreau. Se aplecă să o sărute pe creștet, senzaţia buzelor lui trimiţând un fi or prin ea. Te vreau mai mult decât orice pe lume. Mai mult decât ziarele mele. Mai mult decât aerul însuși.
Uneori cuvintele erau doar cuvinte, sunete care ieșeau din gura unei persoane. Alteori, cuvintele schimbau totul, înţelesul lor răsturnând universul.”
Vom citi întreaga poveste în romanul MOGULUL de Joanna Shupe, volumul al treilea al seriei „Clubul Kickerbocker“.
De mâine, 04.11.2017, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.ro!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *