Delicatese Literare
Prezentari carti

Moștenirea unei fiice de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Dream Books

Moștenirea unei fiice

(Legacy – 2021)

Nora Roberts

Editura Litera

Colecția  Dream Books

Numar pagini: 468

Data apariției: 30 martie 2023

Traducător: Andreea Șeler

NORA ROBERTS este un adevărat fenomen – a scris peste 225 de romane, publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare. Este autoarea distinsă cu cele mai multe premii RITA – peste 20.

După ce tânăra Adrian își lansează propria afacere, începe să primească amenințări cu moartea sub forma unor poezii sinistre, care apar an după an, din diverse colțuri ale țării, dar la fel de înspăimântătoare.

Poeziile încep să apară din ce în ce mai des, arătând că pericolul potențial devine din ce în ce mai concret, iar Adrian se vede nevoită să apeleze la ajutorul unui detectiv, dar și la susținerea emoțională a unui vechi prieten, Raylan, cu care încet-încet se lansează într-o relație romantică și pasională.

Trecutul refuză să rămână îngropat, iar Adrian se vede pusă în situația de a-și descoperi adevărata moștenire…

„Din nou, Nora Roberts creează personaje complexe, convingătoare și construiește un suspans perfect dozat. Moștenirea unei fiice e încă un succes captivant al acestei romanciere strălucite.” –Booklist

„Roberts știe cum să ne țină cu sufletul la gură.” – Publishers Weekly

 

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe litera.roelefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.rolibrex.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Recenzii și prezentări Editura Litera

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *