Delicatese Literare
Moștenitoarea fugară
Prezentari carti

Moștenitoarea fugară – seria Conacul Millworth de Victoria Alexander, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Moștenitoarea fugară Moștenitoarea fugară

(The Daring Exploits of a Runaway Heiress – 2015)

Victoria Alexander

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Şarada (What Happens At Christmas – 2012)
  2. 1.5. Lord Stillwell’s Excellent Engagements – 2012
  3. 2. Avantajul de a fi păcătos (The Importance of Being Wicked – 2013)
  4. 3. Aventuri compromiţătoare (The Scandalous Adventures of the Sister of the Bride -2012)
  5. 4. O aventură pasională (The Shocking Secret of a Guest at the Wedding – 2014) – prezentare
  6. 5. Moștenitoarea fugară (The Daring Exploits of a Runaway Heiress – 2015)
Lucy Merryweather a moștenit de la mătușa ei o avere ‒ și lista de dorințe neîmplinite a acesteia. Și cum altfel ar putea Lucy să onoreze amintirea dragii ei mătuși dacă nu încercând să realizeze cât mai multe dintre lucrurile la care a visat cândva ruda ei?
Cum viața o aduce pe neașteptate în Anglia, la un ocean distanță de New York și de familia ei, nimic nu pare să-i stea în cale ‒ exceptându-l pe bărbatul misterios care o urmărește din umbră și despre care Lucy bănuiește că este investigator privat, angajat pentru a o spiona și a o ține departe de necazuri.
Cameron Effington nu este însă genul de bărbat care să poată fi ignorat și care să rămână mult timp în umbră. Ca jurnalist, Cameron este tot timpul în căutarea unei povești interesante, care să merite relatată în paginile ziarului pentru care lucrează. Și o moștenitoare americană dornică să descopere nu numai atracțiile turistice londoneze, ci și aventura într-un loc unde nu o cunoaște nimeni este subiectul perfect. Și mai este și fermecătoare. Și extrem de ademenitoare. Lucy îl crede detectiv? Cu atât mai bine! Adevărul nu are de ce să stea în calea unei povești pe cinste ‒ sau să împiedice o pasiune irezistibilă și năvalnică…
Citate:
„Pare încântător să fii sărutată de cineva cu care nu ai de gând să te măriți. Un străin impetuos și misterios care să-ți facă inima să tresalte și să-ți trezească fluturi în stomac. Desigur, nu ai fi niciodată nevoită să te măriți cu un asemenea bărbat. Dar mi-ar plăcea foarte mult să sărut un străin, un bărbat pe care nu l-am cunoscut înainte și pe care foarte probabil să nu-l mai văd niciodată. Doar o singură dată, din moment ce nu vrei să faci o obișnuință dintr-o purtare atât de strigătoare la cer, căci sigur ar duce la scandal și compromitere.
Dar o singură dată ar fi teribil de romantic și, da, o adevărată aventură…”
„Încă putea să simtă apăsarea buzelor lui pe ale ei, fiorii care o traversaseră la atingerea lui și dorința până acum necunoscută care făcuse să i se înmoaie picioarele. Nu își putea șterge din gând amintirea acelui sărut, nici amintirea zâmbetului și a râsului lui și nici măcar felul în care el obișnuia să mormăie indignat. Bărbatul acela enervant o invada în fiecare moment când se trezea și în mare parte din visele ei.”
„Păcat că dragostea pur și simplu nu era de ajuns.
Cu mult timp în urmă, decisese că nu putea iubi un bărbat în care nu avea încredere, dar părea că inima ei nu era la fel de stăruitoare și de rezonabilă pe cât îi era mintea. Totuși, trebuia să ai o anumită doză de încredere. Și ce era iubirea, până la urmă, dacă nu încredere?”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul MOȘTENITOAREA FUGARĂ de Victoria Alexander, volumul cu nr. 5 al seriei „Conacul Millworth“. Disponibil de luni, 7 septembrie 2020 la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Victoria Alexander pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste septembrie 2020

Spune-ți părerea!