Delicatese Literare
Prezentari carti

Neastâmpărata de Julia London, seria Surorile Cabot, Editura Litera

Neastâmpărata

(The Trouble With Honor – 2014)

Julia London

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Neastâmpărata (The Trouble With Honor – 2014)

  2. Mireasă pentru un crai (The Devil Takes a Bride – 2015) – prezentare

  3. Libertinul și debutanta (The Scoundrel and the Debutante – 2015 – prezentare

Vremurile disperate necesită măsuri disperate – astfel gândește Honor Cabot, cea mai mare dintre fiicele vitrege ale contelui de Beckington, pe care se pare că le așteaptă o soartă nefericită. La moartea iminentă a contelui, ea și surorile ei urmează să-și piardă toate avantajele unui trai luxos – precum și locul în societate –, din cauza logodnicei hrăpărețe a fratelui lor vitreg Augustine.

Nevoită să acționeze rapid, Honor încheie un pact cu diavolul – mai precis, cu George Easton, cel mai cunoscut libertin din Londra, singurul care ar putea s-o seducă pe logodnica lui Augustine și să o scoată astfel din viețile lor.

Fiul bastard al unui duce, George și-a clădit averea asumându-și mereu riscuri periculoase. Acum el și Honor joacă un joc riscant al seducției și pasiunii, care poate avea ca rezultat să distrugă reputații și să frângă inimi… dar ale lor. 

Pe măsură ce dorința neașteptată schimbă regulile jocului lor secret, miza devine mult prea mare chiar și pentru un jucător înrăit și o debutantă îndrăzneață.

Citate:

„Domnișoara Cabot deschise ușor buzele, fără să-și poată lua ochii de la el. George îi întoarse palma și își plimbă limba pe încheietura mâinii ei, după care o sărută. Avea o piele fierbinte și frumos parfumată, atât de catifelată. Era periculos de provocatoare, și simţi cum inima începu să-i bată mai tare, de dorinţă. O apucă ușor de bărbie și îi dădu capul pe spate. Fata îl privi cu ochi mari, cu buzele întredeschise. Ar fi fost nesăbuit să continue, dar nu se putu abţine. Își coborî privirea, își lipi buzele de buzele ei, ușor, după care își trecu vârful limbii pe buzele ei, continuând să-i strângă sânul în palmă, după care își lăsă mâna să-i alunece pe șold, înfigându-și degetele în ea.”

 

„Apoi, George se uită lung la ea, iar Honor simţi ceva ciudat în capul pieptului, ca o șoaptă de mătase. Privirea lui era întunecată, plină de… afecţiune. Afecţiune! Știa pentru că și ea simţea la fel, ca un șoc care îi trecu prin inimă. Nu mai simţise așa ceva de mult și niciodată atât de intens ca acum. Brusc, Rowley i se păru ca un căţeluș prin comparaţie cu lupul acela.

Honor se ridică pe vârfuri și îl sărută.
George o ridică pe vârfuri, lipind-o de peretele din spatele armurii, ţinând-o prizonieră cu trupul său. O luă în braţe, o strânse la piept și o sărută îndelung, cu limba, dezmierdând-o, sărutându-i obrajii, gâtul, buzele.”

 

„Era exact genul de bărbat care îi făcea inima să bată mai tare. Dar chiar și-ar fi dorit să fie soţia lui? Oare asta simţea cu adevărat? Aceea era dorinţa care sălășluia în ea, nevoia disperată de a fi cu el pentru totdeauna, de a-l ţine în braţe, de a-l vedea zâmbind?

Încetul cu încetul, începu să-și dea seama ce-și dorea cu adevărat. Ce interesant că Honor își închipuise că își dorea aceleași lucruri ca George. Nu o relaţie, doar dorinţă și satisfacţie. Ce ciudat că cineva ca el avea să-i demonstreze că iubirea era lucrul pe care și-l dorea cu adevărat. Iubire. Voia să simtă din nou iubire în sufletul ei, siguranţa aceea minunată de a petrece zi de zi alături de cineva, împărţind o
viaţă, o familie, supărările și bucuriile vieţii.”

Veți citi întreaga poveste în romanul NEASTÂMPĂRATA de Julia London. De sâmbătă, 30.11.2019, la chioșcuri, alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *