Delicatese Literare
Prezentari carti

Nebun de iubire de Marie Force, seria Insula Gansett, Editura Litera/Lira, Colecția Cărți Romantice

Nebun de iubire

(Fool for Love – 2011)

Marie Force

Editura Litera/Lira

Colecția Cărți Romantice

Seria Gansett Island/ Gansett Island Series:

1. Să crezi în dragoste – Maid for Love – 2011 – prezentare
2. Nebun de iubire – Fool for Love – 2011
3. Ready for Love – 2011
4. Falling for Love – 2012
5. Hoping for Love – 2012
6. Season for Love – 2012
7. Longing for Love – 2012
8. Waiting for Love – 2013
9. Time for Love – 2013
10. Meant for Love – 2013
10.5. Chance for Love – 2014
11. Gansett After Dark – 2014
12. Kisses After Dark – 2014
13. Love After Dark – 2014
14. Celebration After Dark – 2015
15. Desire After Dark – 2016
16. Light After Dark – 2016
16.5. A Gansett Island Christmas – 2017
17. Mine After Dark – 2018
18. Yours After Dark – 2018
19. Trouble After Dark – 2019
20. Rescue After Dark – 2020
21. Blackout After Dark – 2021

Al doilea volum al seriei „Insula Gansett,” după SĂ CREZI ÎN DRAGOSTE, roman care a apărut vineri, 18 septembrie.

Joe Cantrell, proprietarul companiei de feriboturi o iubește pe Janey McCarthy dintotdeauna, însă aceasta e logodită. Dar Janey rupe logodna și petrece câteva zile pe continent cu Joe – pe care ea îl numește „al cincilea frate”. Vor rămâne doar prieteni, sau Joe va profita de această ocazie pentru a-i arăta lui Janey ce ar putea avea împreună?
Joe Cantrell, proprietarul companiei de feriboturi de pe insula Gansett, a fost îndrăgostit de Janey McCarthy de când se știe. Numai că, de peste un deceniu, Janey este implicată într-o relație serioasă cu viitorul doctor David Lawrence. Însă, când o întâmplare nefericită duce la ruperea logodnei, Janey decide că are nevoie de câteva zile departe de insulă și apelează la Joe, prietenul ei dintotdeauna, înainte de a se duce să comunice familiei veștile proaste.
Să o iubească pe Janey în tăcere a fost dificil pentru Joe, dar să o aibă alături de el în propria casă este o adevărată tortură. Cum ar putea să păstreze limitele prieteniei când Janey îi arată clar că își dorește mai mult? Va ceda ispitei de a-i arăta ce ar putea avea împreună ca iubiți? Și cum va interpreta asta Mac, cel mai bun prieten al lui Joe și fratele mai mare și extrem de protector al lui Janey?
Joe decide că este timpul să lase deoparte reținerile și să obțină ceea ce își dorește dintotdeauna. Însă pentru asta trebuie să o convingă pe Janey că încrederea deplină și dragostea până la adânci bătrâneți chiar pot exista…

Citate:

„De la declarația lui de dragoste de mai devreme, ei interacționaseră cu stângăcie unul cu celălalt pe parcursul cinei, neputând să revină la ușurința în comunicare pe care o avuseseră mereu. Dacă pe lângă trădarea lui David mai pierdea și prietenia lui Joe…
Gândul că l-ar putea pierde pe Joe îi produse o durere soră cu disperarea. Poate că nu bănuise întreaga profunzime a sentimentelor lui pentru ea, dar întotdeauna știuse că o iubea. Nu putea pierde asta. Pur și simplu, nu putea.”
„– Pentru mine n-a mai fost niciodată așa înainte.
– Janey…
– Hmm?
Ea își sprijini capul pe umărul lui, iar Joe simți un val de împlinire sufletească diferit de orice simțise până atunci. Îl ținea de mână și stătea cu capul pe umărul lui, iar Joe avea tot ce voia chiar acolo.”
„Janey se uită lung la el și inima îl duru de atât de multă dorință. Voia ca Janey să fie a lui. Voia ca toate problemele să li se rezolve și să aibă un viitor limpede în față.
– Știu că îți e greu să suporți roller coaster-ul ăsta emoțional, zise Janey.
– Mi-a fost mai greu să te văd cu cineva care nu te merită. Îi prinse obrazul în mână și o trase înapoi spre el pentru mai multe sărutări dulci.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul NEBUN DE IUBIRE de Marie Force, al doilea volum al seriei „Insula Gansett“. De vineri, 30.10.2020, la toate punctele de difuzare a presei!

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Spune-ți părerea!