Nimic mai mult de Anna Todd, Editura Trei, Colectia Fiction Connection

6

Nimic mai mult (Nothing More

Anna Todd

Editura Trei

Colecția Fiction Connection

Traducere: Oana Dușmănescu

Nr. de pagini: 264

1. Nimic mai mult – Nothing More – 2016

2. Nothing less – 2016

A trăi, a iubi și a te maturiza la New York

Zgârie-norii marelui oraș și ritmul său frenetic sunt foarte diferite de locul în care a copilărit Landon Gibson, iar mutarea la Universitatea din New York este dificilă. Pe lângă asta, uneori se mai intersectează cu fosta iubită, Dakota, care l-a părăsit la scurt timp de la sosirea în oraș.
Din fericire, împarte cu Tessa, cea mai bună prietenă a lui, micul apartament din Brooklyn și ea îl sprijină când Landon intră într-o încurcătură sentimentală. Dar Tessa are și propriile probleme…
Totul e o harababură. Una captivantă.
Concluzia? Nu poți supraviețui într-un oraș atât de mare și de agitat fără ajutorul câtorva prieteni de nădejde și al unei perechi de căști.
Seria AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Citește și tu cea mai virală poveste de pe internet!
Todd e cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” – Cosmopolitan
„Abia aștept să-l cunoașteți pe Landon Gibson. Fie că tocmai ați auzit de el sau îl știți deja din seria After, știu că veți fi încântați să citiți povestea lui. E blând și extrem de loial, iar când se îndrăgostește, iubește cu pasiune.” – Anna Todd
Sexy, palpitant și emoționant – cu Nimic mai mult Anna Todd se întrece pe sine.” – Colleen Hoover, autoarea romanului Ugly Love
Anna Todd a câștigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariția seriei AFTER, serie publicată în 30 de limbi și #1 bestseller în Italia, Germania, Franța și Spania.
Locuieşte în Austin, împreună cu soţul ei, cu care a doborât toate statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită şi i-au plăcut trupele de băieţi şi poveştile romantice de iubire, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.
Pe Anna Todd o găsiți la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d și pe wattpad ca Imaginator1D.
La Editura Trei, au apărut toate romanele seriei AFTER:
După ce ne am întâlnit
După ce ne am certat
După ce ne am îndrăgostit
După ce am găsit fericirea
Înainte de noi

Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare pentru AFTER.

 

 

About Author

6 comentarii

Lasă un răspuns