Delicatese Literare
Prezentari carti

Nimic nu dureaza o vesnicie de Sidney Sheldon, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Nimic nu dureaza o vesnicie (Nothing Lasts Forever – 1995)

Sidney Sheldon

Editura Litera / Lira

Colectia Carti Romantice

La Spitalul Districtual Embarcadero din San Francisco, trei tinere, medici aflați la începutul rezidențiatului, descoperă că profesia pe care și-au ales-o înseamnă nu doar salvarea semenilor, ci și un efort mental și fizic epuizant.
În plus, trecerea la viața de adult dă o lovitură serioasă speranțelor și visurilor adolescentine, scoțându-le în cale obstacole greu de surmontat.
Paige Taylor: Total dedicată medicinei, este acuzată de crimă, atunci când, după ce curmă prin eutanasie suferințele unui bolnav incurabil, se descoperă că defunctul i-a lăsat un milion de dolari.
Kat Hunter: Cu o experiență traumatizantă în copilărie, provenită dintr-o familie dezbinată, a jurat să nu mai lase nici un bărbat să se apropie de ea, dar un pariu cu o miză uriașă constituie o provocare irezistibilă.
Honey Taft: Și-a ales cariera de medic fără nici o tragere de inimă, la presiunile părinților. Ca să reușească în acest domeniu competitiv, știe că are nevoie de mai mult decât mintea cu care a fost înzestrată.
În fiecare zi, cele trei tinere capătă noi lecții de viață, dar le vor ajuta acestea să navigheze printre ambițiile și temerile vindecătorilor și ucigașilor, amanților și trădătorilor?
„Fără să mai audă sunetele naturii din jur, începură să exploreze şi să descopere un tărâm pe care nu-l mai cunoscuse nimeni până atunci. Erau primii iubiţi din lume, şi erau fericiţi să fie parte a acestui miracol.
În zori, când se întoarse pe furiş în cortul ei, Paige se gândi încântată: „Acum sunt femeie“.”
„– Nimic nu mi-ar plăcea mai mult decât să văd Londra.
Poate că o s-o vedem pe regină.
– Eu vreau să merg la Paris. Se zice că e cel mai
romantic oraş din lume.
– Eu vreau la Veneţia, să mă plimb cu gondola sub
clar de lună.
„Poate o să mergem la Veneţia în luna de miere, îi
spusese Alfred. Ţi-ar plăcea?“
„Mai întrebi?“”
„– Am crezut întotdeauna în dragostea la prima vedere.
Bunicul meu a văzut-o pe bunica pe bicicletă în parc şi s-a luat după ea. Trei luni mai târziu se căsătoreau. Au rămas împreună cincizeci de ani, până la moartea lui. Părinţii mei s-au întâlnit pe o trecere de pietoni şi în curând serbează patruzeci şi cinci de ani. Vezi, aşa funcţionează lucrurile în familia noastră. Vreau să fii nevasta mea.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul NIMIC NU DUREAZĂ O VEȘNICIE de Sidney Sheldon – aparitie vineri 16.06.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

 

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *