Delicatese Literare
Prezentari carti

Noaptea plăcerilor de Tessa Dare, Editura Litera, colecția Iubiri de Poveste

Noaptea plăcerilor

(A Night to Surrender – 2011)

Tessa Dare

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Primul volum al seriei „Spindle Cove”:

  1. 1. Noaptea plăcerilor – A Night to Surrender – 2011
  2.     1.5. Once Upon a Winter’s Eve – 2011
  3. 2. Șapte zile de iubire (A Week to Be Wicked – 2012)
  4. 3. O lady la miezul nopții – A Lady by Midnight – 2012 – prezentare
  5.     3.5. Beauty and the Blacksmith – 2013
  6. 4. Any Duchess Will Do – 2013
  7.     4.5. Lord Dashwood Missed Out – 2015
  8. 5. Do You Want to Start a Scandal – 2016 – face parte și din seria Castles Ever After

Spindle Cove este un refugiu pentru soțiile dezamăgite de căsătorie și fetele care s-au încurcat cu cine nu trebuie. Victor Bramwell, noul conte de Rycliff trebuie să strângă o oaste, pentru a-și redobândi statutul pe câmpul de luptă, după ce a fost rănit. Dar Susanna Finch îi stă în cale și vrea să salveze Spindle Cove de invazia armatei improvizate a lui Bram. Cine va câștiga când amândoi au atâta de pierdut?

Spindle Cove este destinația preferată de anumite tipuri de domnișoare bine-crescute: cele cu carte, timide, cu inima frântă sau neînțelese. Este un refugiu pentru tinerele femei care nu se potrivesc în societate.

Victor Bramwell, noul conte de Rycliff, știe că locul lui nu este aici. Din câte își poate da seama, în acest sat nu există nimic altceva în afară de fete bătrâne și oi. Dar are ordin să adune o miliție. Este o misiune aparent simplă, complicată de sprintena și rafinata Susanna Finch – o femeie hotărâtă să-și salveze refugiul pe care l-a creat pentru doamne de invazia armatei improvizate a lui Bram.

Ultimul lucru la care se așteaptă cei doi este o atracție puternică. Cu atât mai puțin o pasiune explozivă. Satul Spindle Cove este pregătit pentru o bătălie epică a sexelor… dar oare dragostea va cuceri totul?

Veți citi întreaga poveste în romanul NOAPTEA PLĂCERILOR de Tessa Dare, primul volum al seriei „Spindle Cove“. De luni 25.10.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Tessa Dare pot fi comandate pe litera.ro, librariadelfin.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Tessa Dare

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *