Delicatese Literare
Prezentari carti

Nopți de seducție de Vanessa Kelly, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Nopți de seducție 

(His Mistletoe Bride – 2012)

Vanessa Kelly

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

1. Subjugarea unui marchiz (Mastering the Marquess – 2009) – prezentare

2. Pasiunile unui conte (Sex And The Single Earl – 2010) – prezentare 

3. Contesa mea favorită (My Favorite Countess – 2011) – prezentare 

4. Nopți de seducție (His Mistletoe Bride – 2012)

Când maiorul Lucas Stanton a moștenit titlul de conte, nu și-a imaginat că o va primi la pachet și pe nepoata fostului conte ‒ și că aceasta îl va cuceri din prima clipă.
Phoebe Linville este o americancă fermecătoare și înflăcărată, dar care are marele talent de a se băga în belele.
Surprinși într-o situație compromițătoare și riscând să iște un scandal de proporții, celor doi nu le rămâne decât căsătoria ca soluția salvatoare.
Phoebe nu are de gând să cedeze în fața încăpățânării lui Lucas și a firii lui îndărătnice, chiar dacă acesta îi oferă tot ce își poate dori, dar Phoebe este hotărâtă să-i demonstreze noului conte că dragostea este tot ce contează cu adevărat.
Și, dacă pentru asta este nevoie de douăsprezece nopți de seducție la căldura reconfortantă a focului din cămin, ea este pregătită să-și dezvăluie atuurile unul câte unul.
„Phoebe făcu ochii mari când Lucas se aplecă s-o sărute. Dar, când buzele lui le întâlniră pe ale ei, închise ochii strâns, copleșită de șocul atingerii lui și de tentaţia care o cutremura. Gura lui puse stăpânire pe buzele ei într-o alunecare mătăsoasă, lentă la început, de parcă ar fi lăsat-o să se adapteze. Nu mai simţise niciodată sărutul unui bărbat pe buzele ei. Inima ei bătea tare, de parcă ar fi fost înspăimântată, însă nu putu rezista atracţiei lui ‒ fierbinte și dulce, cu aromă de șampanie și de ceva interzis.”
„Emoţiile vibrante o năuciră. Îi măturară mintea ca niște nori strălucitori, luând cu ele precauţia și modestia, preocupări ieftine care se năruiau sub puterea minunii pe care o împărtășeau. Nu mai experimentase niciodată ceva ca Lucas și sărutările lui ‒ atât de multă căldură care o cuprindea, făcând-o să uite cine și unde era.”
„Simţea numeroase lucruri pentru soţia lui, lucruri pline de tandreţe și afecţiune, dar dragostea nu se număra printre ele. Mai fusese îndrăgostit o dată, și nu semănase deloc cu sentimentele pe care le nutrea acum. Dragostea îl mistuia pe om, îl ardea din interior. Îl transforma într-o bestie obsedată care mârâia și care și-ar fi trădat cel mai vechi prieten ca să o posede pe femeia pe care o iubea. O bestie care ar fi minţit, înșelat și și-ar fi vândut sufletul ca să o aibă, distrugând orice îi stătea în cale.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul NOPȚI DE SEDUCȚIE de Vanessa Kelly – apariție sâmbătă 27.10.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *