Delicatese Literare
Prezentari carti

Nopti scandaloase de Anne Barton, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Nopti scandaloase (Scandalous Summer Nights – 2014) Nopti scandaloase

Anne Barton

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Păcătoasa (When She Was Wicked – 2013)
  2.     1.5 To All the Rakes I’ve Loved Before – 2013
  3. 2. Tentația (Once She Was Tempted – 2013) – prezentare 
  4. 3. Nopți scandaloase (Scandalous Summer Nights – 2014)
  5. 4. O seară de pasiune (One Wild Winter’s Eve – 2015) – prezentare 
Lady Olivia Sherbourne nu are nici o problemă să spună exact ce gândește, cu o singură excepție – când este vorba de James. Timp de zece ani foarte lungi, acesta a fost nu doar cel mai bun prieten al fratelui ei… ci și singura dorință a inimii sale. Când aude că în curând el are de gând să plece într-o expediție îndelungată în Egipt, Olivia știe că a venit vremea să acționeze. Acum ori niciodată…
James Averill este bărbatul rațional care nu face nimic fără să își cântărească opțiunile. Ani întregi și-a făcut planuri ca să se asigure că visul lui de a merge în Egipt se va realiza. Ceea ce însă nu a putut să planifice este că exact la momentul nepotrivit va observa că sora prietenului său s-a transformat într-o femeie fascinantă. Dar ce gentleman ar face avansuri surorii celui mai bun prieten? Însă gândurile lui nu sunt deloc tipice pentru un gentleman atunci când o întâlnește la sute de kilometri depărtare de casă, după ce provoacă o bătaie într-o tavernă. Motivul prezenței ei acolo nu mai are nici o importanță – este de datoria lui să aibă grijă ca Olivia să se întoarcă în siguranță la familia ei.
Dar pericolul ar putea veni chiar din partea lui, căci, cu toate bunele intenții, cum ar putea să nu cadă pradă pasiunii când fiecare noapte împreună aduce atâtea tentații păcătoase?
”Nu mai putea nega faptul că o dorea; de fapt, „dorință“ părea un cuvânt prea blând, ca și cum ar fi spus că un om care se îneca „își dorea“ niște aer. Dar oamenii își puteau dori lucruri și fără să încerce să le obțină, iar James era complet disciplinat. Aceasta era pur și simplu o situație în care mintea lui trebuia să învingă corpul.”
„Sclipirea din ochii lui verzi îi trimise niște impulsuri minunate prin corp și simți cum devenea una cu el. Când el se apropie și își atinse fruntea de a ei, se pierdu cu totul. Respiră întretăiat, de parcă cea mai mică mișcare ar fi putut rupe vraja extraordinară și fină dintre ei.
– Olivia, șopti el, apropiindu-și buzele de ale ei.
Deși se sărutaseră și înainte, de data aceasta era ușor… diferit. Acesta era sărutul pe care îl așteptase întreaga ei viață.”
„Pasiunea care izbucnise între ei era mai intensă decât ar fi putut să își imagineze o fată cu experiența ei limitată. Iar ea își folosise din plin imaginația de-a lungul anilor. Deși se considera o maestră în arta visatului cu ochii deschiși, tot ceea ce-și imaginase vreodată între ea și James pălise în fața realității zguduitoare a ceea ce se întâmpla când erau împreună. Nu se bucurase de așternuturi de mătase sau lumânări romantice, însă James o făcuse să se simtă ca o prințesă – frumoasă, importantă și adorată.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul NOPȚI SCANDALOASE de Anne Barton, vol. 3 din seria Honeycote – apariție sâmbătă 10.03.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice

Cărțile autoarei Anne Barton pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *