Delicatese Literare
Prezentari carti

Nopți vrăjite de Sabrina Jeffries, Madeline Hunter, Mary Jo Putney, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Nopți vrăjite

(Seduction on a Snowy Night – 2019)

Sabrina Jeffries

Madeline Hunter

Mary Jo Putney

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Cartea reunește câteva povești încântătoare din perioada Regenței, în care ducii cuceritori, frumusețile încăpățânate și moștenitoarele rebele vor primi sărutul iubirii. Sunt povești de citit în căldura confortabilă a căminului, cu aromă de iarnă și de Sărbători.
Este momentul să evadați din cotidian în vremea Regenței, cu ajutorul reginelor incontestabile ale romanelor romantice… alături de un duce, o moștenitoare și o frumusețe încăpățânată.
Răpită de la un bal al sezonului de iarnă de impunătorul colonel Lord Heywood, un bărbat pe care îl cunoștea doar din scrisori, Cassandra Isles se luptă cu sentimentele pe care acesta i le trezește. Amândoi au însă secrete: el ascunde faptul că trebuie să se însoare pentru bani pentru a-și salva moșia, iar Cass ascunde faptul că e o moștenitoare cu o zestre considerabilă, care nu va accepta nimic mai prejos decât dragostea…
Caroline Dunham are ceva de împărțit cu un faimos fustangiu, baronul Thornhill – și un plan inventiv ca să îi capteze cu totul atenția. Totuși, când ajung să se cunoască mai bine, Caroline își dă seama că planul ei nu dă roadele așteptate și că e prinsă fără scăpare de atracția nepotrivită ce mocnește între ei…
Îmbrăcată ca o prințesă înfășurată în văluri, Lady Diana Lawrence este șocată să descopere că misteriosul corsar care o ispitește să se retragă cu el într-un alcov în timpul unui bal mascat este ducele pe care odinioară l-a iubit și l-a pierdut. Acum, înzăpezită împreună cu el într-o cabană izolată, se va abandona din nou pasiunii mistuitoare ce există încă între ei?
Citate:
„– Crăciun fericit! spuse el.
Ea se cuibări lângă el.
– E deja?
– Într-adevăr e dimineaţa zilei de Crăciun. Adică foarte de dimineaţă. O sărută uşor pe buze. Şi se pare că tu eşti cadoul meu.
– Aşa cum tu eşti al meu.”
„El o sărută din nou, intens. O luă în braţe.
Dulci săruturi, atinse de lacrimi sărate. Ea îl îmbrăţişă stângaci şi îl sărută şi ea, dar el îi simţi tristeţea, înţelegând că n-aveau nici un viitor. Ea credea asta şi îl făcu să-şi controleze impulsurile. Nu voia ca ea să facă mai mult decât ceea ce acceptase prin acest sărut, chiar dacă el voia cu mult mai mult.”
„Se aplecă s-o sărute, plin de tandreţe şi promisiuni despre ce ar putea urma.
Ea îşi adună toate amintirile pline de soare şi bucurie pentru a-i topi durerea şi vina ce îi întunecaseră sufletul timp de atâţia ani. Era momentul să se deschidă pe deplin în faţa lui, la fel de complet şi de sincer cum fusese în vara primei lor iubiri.
Simţea cum o umple o lumină aurie acceptând că acest bărbat puternic şi plin de compasiune o putea vedea cu toate slăbiciunile şi totuşi o iubea.”
Veți citi minunatele povești de iarnă în cartea NOPȚI VRĂJITE de Sabrina Jeffries, Madeline Hunter și Mary Jo Putney, în traducerea Cristinei Radu. De vineri, 06.12.2019, la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Spune-ți părerea!