Delicatese Literare
Prezentari carti

Nopțile unui nelegiuit de Kelly Bowen, Seria Diavolii din Dover, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Nopțile unui nelegiuit

(A Rogue by Night – 2019)

Kelly Bowen

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Duelul inimilor (A Duke in the Night – 2018) – prezentare
  2. 2. Ultima noapte cu un conte (Last Night with the Earl – 2018) – prezentare
  3. 3. Nopțile unui nelegiuit (A Rogue by Night – 2019)
  4. 4. Night of the Scoundrel – 2019
Baron. Doctor. Contrabandist. Sir Harland Hayward duce o viață dublă: aristocrat pe timpul zilei și contrabandist noaptea. În calitate de doctor, Harland are motivul perfect pentru a apărea în locuri ciudate în miez de noapte și se folosește de acest lucru pentru a face contrabandă. A ales acest stil de viață pentru a-și salva familia de la ruină, cu toate acestea nu poate accepta să profite de fascinanta Katherine Wright.
Întoarsă în Dover după o perioadă de absență, Katherine descoperă că tatăl și fratele ei fac contrabandă pentru un bărbat a cărui identitate este învăluită în mister. Crescută într-o familie de contrabandiști, ea știe că este doar o chestiune de timp până să fie prinși… și uciși.
Așadar, după ce fratele ei este rănit în timpul unei asemenea misiuni, ea își convinge familia să plece și să o ia de la capăt cu ceva mai puțin riscant. Dar nu pot face asta decât după ce își onorează ultima misiune. Cum fratele ei este rănit, iar tatăl, prea bătrân și bolnav, Katherine se vede nevoită să accepte să revină la viața ei de demult și să ducă sarcina la bun sfârșit ‒ și iese, încă o dată, în calea misteriosului Harland Hayward.
Vor reuși cei doi să se țină departe unul de celălalt sau se vor trezi prinși într-o aventură care le va pune nu numai viața în pericol… ci și inima?
„O sărută ușor, tandru și lent, acordându-i tot timpul și spațiul de care ar fi avut nevoie ca să fugă. Nu că ar fi putut să o facă. Sărutul lui o străbătu ca un fulger, făcând-o să tremure. Dintr-odată, își simți pielea febrilă, veșmintele prea restrictive. O năzuință de neastâmpărat i se cuibări în burtă, o nevoie de netăgăduit începu să pulseze în același ritm cu inima care îi bătea nebunește.
Totul în jurul ei se estompă, până rămase doar el. Atingerea lui, mirosul lui, puterea lui. Toate lucrurile pe care nu putuse și nu voise, și nu ar fi trebuit să le facă, pe care își construise zidurile de apărare și care îi definiseră ultimii câțiva ani din viață, se retraseră, lăsând în urma lor un peisaj zdrobit, plin de nevoie, dorință și speranță.”
„– Ești un om bun, Harland Hayward, zise ea simplu.
Ba nu era un om bun. Un om bun i-ar fi spus că avea propriile interese când venea vorba despre coasta din Dover. Un om bun i-ar fi spus lucrurile pe care le făcuse și pe care continua să le facă și care puneau și familia ei în primejdie. Un om bun nu și-ar fi dorit cu disperare să îi cuprindă fața cu mâinile și să o sărute până o lăsa fără simțire. Să îi dezlege rochia și să o vadă cum se prelinge la podea și apoi să împingă și restul veșmintelor de pe ea. Să o întindă în pat, să guste fiecare părticică din ea și să o facă să uite de orice, mai puțin de el. Și abia mai târziu să își facă griji pentru consecințe.”
„Avea un viitor, visuri și posibilități ce i se desfășurau în față precum velele de pânză de deasupra ei, care prindeau vântul și o împingeau peste ape agitate. Când se întorsese în Anglia, se crezuse zdrobită.
O carapace goală a fetei ingenue, care, oricât de iscusită și capabilă ar fi fost să se protejeze printre hoți și contrabandiști, nu reușise să își protejeze inima.”
Veți citi întreaga poveste în romanul NOPȚILE UNUI NELEGIUIT de Kelly Bowen, al treilea volum al seriei „Diavolii din Dover“. De luni, 22.06, la toate punctele de difuzare a presei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Kelly Bowen pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.net

 Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Kelly Bowen

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *