Delicatese Literare
Prezentari carti

Noroc chior. Bucuria este un obicei de Rosa Montero, Editura RAO

Noroc chior. Bucuria este un obicei

(La buena suerte – 2020)

Rosa Montero

Editura RAO

An apariție: 2022

Jurnalistă de mare talent, recunoscută pentru proza ei deosebit de îndrazneaţă şi de inspirată, Rosa Montero este autoare a numeroase romane, printre care se numară: Stăpân iubit, Ziua inocenţilor, Povestea regelui străveziu, În inima infernului, Cei iubiți nu mor niciodată, Nebuni din iubire, Instrucțiuni pentru salvarea lumii.

O poveste captivantă despre dilemele care ne apasă, care plasează în prim plan capacitatea umană de reinventare, precum și linia fină care desparte iubirea de ură.

În urma unui impuls, un cunoscut arhitect din Madrid își abandonează viața confortabilă, pășind cu totul în necunoscut.

Ce l-a transformat într-o ființă ermetică străpunsă de durerea pe care încearcă să o ascundă de ceilalți? În călătoria lui sumbră, o întâlnește pe Raluca, o femeie de un optimism ireductibil, incapabilă să închidă ochii la tot binele pe care i l-a adus fiecare problemă cu care s-a confruntat.

Soarta a decis să unească două persoane total diferite care au avut menirea să se salveze reciproc. Pablo crede că de data aceasta își poate schimba destinul și începe de la zero o viață departe de tot ce-l frământă.

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, librariadelfin.rolibris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

One Comment

Spune-ți părerea!