Delicatese Literare
Prezentari carti

Nouă reguli de nesocotit – seria Numerele iubirii de Sarah MacLean, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Nouă reguli de nesocotit

(Nine Rules to Break When Romancing a Rake – 2010)

Sarah MacLean

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

  1. Noua reguli de nesocotit (Nine Rules to Break When Romancing a Rake – 2010)
  2. Zece feluri de a fi adorată (Ten Ways to Be Adored When Landing a Lord – 2010)
  3. Unsprezece scandaluri de evitat (Eleven Scandals to Start to Win a Duke’s Heart – 2011)

Lady Calpurnia Hartwell a respectat cu strictețe regulile de bună-cuviință ale înaltei societăți, dar acest lucru nu a ajutat-o defel să-şi găsească un soţ – ba chiar mai mult, existența pe care o duce i se pare extrem de anostă şi lipsită de satisfacţii. Ajunsă la 28 de ani şi considerată deja fată bătrână, Callie decide că a venit timpul să încalce toate regulile și să-şi trăiască viața din plin. De aceea, îşi alcătuieşte o listă cu lucrurile pe care le-ar fi dorit să le facă, dar n-a avut curajul necesar – acum tot ce-i rămâne de făcut este să o pună în practică.
Dar pentru a dansa toată noaptea la un bal, pentru a fura un sărut la miezul nopții, pentru a juca jocuri de noroc, pentru a face scrimă… pentru toate acestea, Lady Calpurnia are nevoie de un partener dispus s-o ajute. Cineva care știe totul despre încălcarea normelor. Cineva asemenea lui Gabriel St. John, marchizul de Ralston – fermecător și foarte chipeș, cu o reputație de cuceritor egalată doar de zâmbetul său plin de păcat.
Însă dacă nu e atentă, Callie va încălca și cea mai importantă regulă dintre toate – cea care spune că cei care caută doar plăceri n-ar trebui să se îndrăgostească nebunește, până peste cap și fără speranță…

Veți citi întreaga poveste în romanul NOUĂ REGULI DE NESOCOTIT* de Sarah MacLean, primul volum al seriei „Numerele iubirii” – disponibilă de vineri 03.09.2021 la chioșcurile din toată țara!

*Volumul a mai fost publicat în colecția Iubiri de Poveste în anul 2014.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe litera.roelefant.rolibris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah MacLean

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *