Delicatese Literare
Prezentari carti

Noutăți literare Editura Meteor Press

Noutăți literare Editura Meteor Press

În zilele următoare va ieși de la tipar cartea a doua din trilogia Familia Cahill – Aproape moartă -, o continuare nu mai puțin surprinzătoare decât primul volum.

De asemenea, la începutul lui noiembrie, își vor face apariție două cărți foarte distractive pentru copiii preșcolari, cărți care îi vor amuza, dar îi vor și contraria, sugerându-le că altceva ar trebui să fie în realitate acolo.

APROAPE MOARTĂ

Autor: Lisa Jackson

Al doilea volum din trilogia Familia Cahill, după Dacă ar fi știut

JACKSON DOVEDEȘTE O MĂIESTRIE ÎN ARTA THRILLERULUI CARE-I VA ÎNCÂNTA PE PASIONAȚII GENULUI. – KIRKUS REVIEWS

Prima victimă este împinsă în gol. A doua primește o supradoză fatală. A treia încasează un glonț în inimă. Trei morți, dar încă nu s-a terminat. Aceștia sunt oameni care merită să moară, oameni care stau în cale. Iar când se va termina, nu va mai rămâne nimeni…

În umbrele trecutului labirintic al familiei Cahill există ascuns un secret șocant – un secret ce va fi satisfăcut doar de sânge. Iar Cissy trebuie să descopere adevărul letal înainte de a fi prea târziu…

ROMANUL EI CEL MAI RECENT ÎI POARTĂ PE CITITORI ÎNTR-O INTRIGĂ PLINĂ DE PERICOLE ȘI RĂSTURNĂRI ȘOCANTE DE SITUAȚIE. – RT BOOK REVIEWS

„Atunci când intrase în sala de bal uriașă, cu candelabre de cristal, mochetă cu model geometric și panoramă incredibilă a Golfului, nu se așteptase însă la Jack Holt, cu cravata lui deja slăbită la gât, cu mânecile cămășii suflecate, cu părul ciufulit din cauza obiceiului de a-și trece mâinile prin el de prea multe ori și cu parfumul acela de after-shave. Cu un pahar în mână, un zâmbet de încredere superioară pe buze, maxilare pătrate și o scânteie ireverențioasă în privirea lui uimitor de albastră, avusese tupeul de a-i face cu ochiul când trecuse pe lângă el – ca și cum ei doi ar fi împărtășit un secret.

Un fustangiu, se gândise Cissy, apoi îl dăduse uitării.

În cursul serii se mai întâlnise de două ori cu Jack și de fiecare dată existase ceva care i se păruse interesant la el, dar stătuseră de vorbă abia după ce-i fusese prezentată de tatăl lui, Jonathan Holt, care o cunoștea pe Eugenia.

Poate că dacă Cissy n-ar fi încercat să-și revină după o relație agitată cu Noah Chandler, un viitor avocat pe care-l cunoscuse la USC, Universitatea din California de Sud, n-ar fi fost fermecată de Jack, însă adevărul era că ea căutase ceva sau pe cineva diferit. Pe cineva mai intens și mai amuzant. Poate chiar pe cineva mai vârstnic.

Fusese rănită când aflase că Noah se întâlnea cu altă studentă la Drept, o fată frumoasă și inteligentă din Los Angeles, pe care Cissy o cunoscuse. Simțise că fata îl privea cu ceva mai mult decât o simplă prietenie și că pusese ochii pe Noah, deși tânărul, care jucase permanent rolul nevinovatului, negase asta, ba chiar ajunsese s-o acuze că era paranoică.

Iadul are întotdeauna dreptate, se gândi Cissy și pufni în gând.”

„…Într-o secundă, fu ridicată peste balustradă și împinsă în spațiul deschis în care atârna candelabrul din cristal. Strigând, bătând zadarnic din brațe, auzindu-și cățelul mârâind, căzu în gol.”

 

Ce fel de anotimpuri sunt astea? Descoperă și recunoaște anotimpurile

Autor: Ralf Butschkow

Ce este în neregulă?

Căutând ce este greșit în imagini, copiii vor descoperi  multe lucruri amuzante și vor putea să demonstreze  că știu ce ar fi trebuit să se afle de fapt acolo!

O carte amuzantă în care copiii pot căuta și descoperi  ce este neobișnuit pentru fiecare anotimp!

 

Ce nu se potrivește aici?

Ralf Butschkow

În vacanță, Lisa merge la ferma bunicilor.  Abia așteaptă  să ajungă, fiindcă acolo se distrează mereu. Încă de la  gară începe să i se pară ceva ciudat: o valiză cu picioare  aleargă pe peron! În timp ce stă în remorca de la tractorul  bunicului ei, Lisa vede oi ce poartă pulovere croșetate,  vaci cu ochelari și pești care atârnă din copaci. 

Lisa este uimită când vede în grajd porci care se uita la televizor, pe lac oameni de zapadă și flori care răsar din covorul bunicii. 

Ce este în neregulă?

Cautând ce este greșit în imagini, copiii vor descoperi  multe lucruri amuzante și vor putea să demonstreze  că știu ce ar fi trebuit să se afle de fapt acolo!

 

Cărțile apărute la Editura Meteor Press pot fi comandate de pe meteorpress.ro, librarul.ro

Recenzii și prezentări cărți Editura Meteor Press

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *