Delicatese Literare
Prezentari carti

Nu mă ispiti de Loretta Chase, Colecția Iubiri de poveste

Nu mă ispiti 

(Don’t Tempt Me)

Loretta Chase

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Curtezana (Your Scandalous Ways – 2008) – prezentare
  2. Nu mă ispiti (Don’t Tempt Me – 2009)
Îndrăzneața englezoaică face imposibilul și îi păcălește pe păgânii cei răi.“
Astfel de titluri apar în ziare când Zoe Lexham reușește să evadeze dintr-un harem din Cairo și se întoarce în Anglia. Însă după doisprezece ani petrecuți în exoticul Orient, se dovedește că nu este doar o tânără curajoasă, ci și, în mod cu totul revoltător, inițiată în arta seducției. Știe tot ce nu ar trebui să știe o tânără lady și nimic din ce ar trebui. Este o permanentă sursă de scandal, fără speranța de a avea un viitor în înalta societate, dacă cineva nu reușește să o „civilizeze“ și s-o învețe bunele maniere.
Lucien de Grey, ducele de Marchmont, nu este un cavaler în armură strălucitoare. Este sarcastic, cinic, ușor plictisit și periculos pentru femei. Le vrăjește, le seduce și le părăsește – oferindu-le la despărțire daruri scumpe în semn de consolare. Dar aspectul fizic plăcut și farmecul, la care se adaugă bogăția și rangul, îl fac să fie o prezență dorită în toate saloanele și la toate evenimentele lumii bune. Cel mai popular celibatar din înalta societate poate cu ușurință să salveze reputația periclitată a lui Zoe, dacă frumoasa și îndărătnica tânără nu-l va ispiti și nu va trezi în el o pasiune care le-ar putea aduce amândurora distrugerea.
„Gura ei era catifelată și caldă, iar aroma și gustul ei se revărsau în el, dulce și proaspăt și cald o grădină de vară.
În el părea că se dă o luptă a sentimentelor. Nu știa ce era și nici nu-i păsa. În jurul lor era primăvară, rece și umed, dar gustul ei era ca de vară și jinduia după căldură. Mâinile ei alunecau pe obrajii lui și gura ei căută să ia mai mult din el. Era când insistentă, când convingătoare și el era mult prea dornic să fie condus.”
„Acesta era sărutul după care tânjise. Asta era mângâierea după care tânjise. Acesta erau ardoarea și excitaţia pe care doar el le putea naște înlăuntrul ei.
Evadase împreună cu ea pentru o clipă și o ridicase și o învârtise în aer și toată fiinţa ei se avântase în zbor, de fericire și triumf.
Ah! și de dragoste.”
„Se transforma într-un soţ cu mult mai bun decât îndrăznise să spere. Nu era bărbatul superficial și capricios, așa cum îl credea a fi. Era cu adevărat blând și cu adevărat afectuos… și ea se
temea că se îndrăgostea iremediabil de el.”
Veți citi întreaga poveste în romanul NU MĂ ISPITI de Loretta Chase – apariție sâmbătă 30.06.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Loretta Chase pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Loretta Chase

Spune-ți părerea!