Delicatese Literare
Prezentari carti

Nu mi-e frică – Laura Kneidl – Editura RAO – Colecția RAO Passion

Nu mi-e frică

(Berühre mich. Nicht. – 2017)

Laura Kneidl

Editura RAO

Colecția RAO Passion

Nr. pagini: 358

An apariție: 2021

Traducere din limba germana de Laura Godina

Primul volum dintr-o nouă colecție, colecția RAO Passion!

Laura Kneidl scrie romane despre provocările cotidiene, despre lumi fantastice și dragoste. S-a născut în Erlangen în 1990 și a studiat biblioteconomia și managementul informației la Stuttgart. Inspirată de cărțile ei preferate, și-a început primul ei roman în 2009. După o lungă ședere în Scoția, autoarea s-a stabilit la Leipzig, unde și-a amenajat apartamentul asemenea unei biblioteci. Este foarte activă pe Instagram și îi place să facă schimb de idei cu cititorii ei.

Seria Nu mi-e frică/ Berühre mich. Nicht. Series

  1. Nu mi-e frică – Berühre mich. Nicht. – 2017
  2. Frica nu există – Verliere mich. Nicht. – 2018
  3. Leseprobe: Berühre mich. Nicht.

Nu mi-e frică – primul volum ce aparține colecției RAO Passion este o carte emoționantă, în care o adolescentă nu credea că va putea iubi vreodată.

O tragedie cu un strop de tensiune și, mai ales, cu multă dragoste. În toate formele.

La 18 ani, Sage ajunge în Nevada pentru a începe o viață nouă la facultate. Nu are nici bani, nici casă, nici prieteni. Ci doar o voință de fier să o ia de la capăt și să uite ce s-a întâmplat acasă.

Nu îi este ușor, pentru că amintirile o urmăresc pas cu pas și frica o îngheață. Dar la biblioteca universității unde învață și unde și-a găsit un job îl întâlnește pe Luca. Ochii pătrunzători și tatuajele acestuia o înspăimântă, dar tânărul nu este cine pare la prima vedere și când Sage își dă seama de acest lucru, inima începe să îi bată mai repede.

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, librariadelfin.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *