Delicatese Literare
Prezentari carti

Nu pot să nu mă îndrăgostesc de Bella Andre, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Nu pot să nu mă îndrăgostesc

(Can’t Help Falling in Love – 2011)

Bella Andre

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Volumul cu nr. 3 al seriei „Familia Sullivan“/ The Sullivans Series, după Dragostea din ochii tăi și De acum, pentru totdeauna

Gabe Sullivan este pompier și o salvează dintr-un apartament cuprins de flăcări pe Megan Harris și pe fiica ei. Apoi nu se mai poate gândi decât la ea. Dar Megan și-a pierdut soțul care era pilot militar și a jurat să nu se mai îndrăgostească de un bărbat cu o meserie periculoasă. Însă iarna asta s-ar putea să aducă o schimbare pentru amândoi.

Gabe Sullivan își riscă zilnic viața făcându-și meseria de pompier în San Francisco. Însă, după ce a învățat la modul dureros o lecție despre stabilirea limitelor și despre granițele dintre viața personală și cea profesională, nu are de gând să se mai implice vreodată emoțional cu victima unui incendiu. Sigur nu cu fetița și curajoasa ei mamă pe care le-a salvat din apartamentul lor cuprins de flăcări ‒ și de la care nu își poate lua gândurile.

Megan Harris știe că îi datorează totul neînfricatului pompier care a reușit să le salveze pe ea și pe fetița ei de șapte ani din incendiu. Totul… mai puțin propria inimă. Căci, după ce și-a pierdut soțul, fost militar în aviație, cu cinci ani în urmă, și-a jurat că nu are să își mai permită vreodată să iubească ‒ și să piardă ‒ un bărbat cu o meserie periculoasă.

Însă când Gabe și Megan se reîntâlnesc și flăcările incontrolabile ale dorinței se aprind între ei, cum ar putea el să îi ignore curajul, spiritul, frumusețea? Și cum ar putea ea să nege nu doar legătura lui puternică și sinceră cu fiica ei, ci și felul în care săruturile lui delicioase și senzuale o provoacă să renunțe la toate zidurile de protecție pe care le-a ridicat în jurul inimii ei?

Veți citi întreaga poveste în romanul NU POT SĂ NU MĂ ÎNDRĂGOSTESC de Bella Andre. De vineri 03.12.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice decembrie 2021

Spune-ți părerea!