Delicatese Literare
Prezentari carti

Numai iubirea de Mary Balogh, seria Clubul supraviețuitorilor, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Numai iubirea

(Only Beloved – 2016))

Mary Balogh

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Inima mea îți aparține The Proposal (2012). A mai apărut sub titlul Cerere în căsătorie la Editura Lider – prezentare / recenzie
      1.5. The Suitor (2013)
2. Aranjamentul The Arrangement (2013) – prezentare
3. Călătorie cu final neașteptat – The Escape (2014) – prezentare
4. O dragoste neașteptată – Only Enchanting (2014) – prezentare
5. Doar o promisiune – Only a Promise (2015) – prezentare
6. Doar un sărut – Only a Kiss (2015) – prezentare
7. Numai iubirea – Only Beloved (2016)
Pentru prima dată de la moartea soției sale, ducele de Stanbrook se gândește să se recăsătorească și să caute în sfârșit puțină fericire pentru el însuși. Odată cu gândul acesta îi vine în minte imaginea unei femei pe care a întâlnit-o pentru scurt timp cu un an în urmă și pe care nu a mai revăzut-o de atunci.
 
Dora Debbins a renunțat la orice speranță de a se căsători, pentru că un scandal de familie a obligat-o să devină mamă pentru sora ei mai mică. Acum își câștigă viața ca profesoară de muzică și nu are decât un singur vis neîmplinit – până când un vizitator neașteptat îi reînvie speranța.
 
Pentru George și Dora, acea primă întâlnire scurtă este de neuitat, iar acum au o a doua șansă. Însă chiar și adevărata iubire aduce cu sine măcar un risc. Dar cum ar putea cei doi visători să nu își accepte destinul?
„În stilul ei unic, care evocă emoții puternice fără a utiliza melodrama, Mary Balogh ne oferă o înduioșătoare poveste de dragoste dintre doi oameni trecuți de prima tinerețe, care trebuie să depășească unele obstacole din trecut pentru a-și găsi propria fericire. Un final emoționant al unei serii îndrăgite.” – Alina Geambașu, blogger Literatura pe tocuri
Citate:
„O sărută pe buze pentru prima dată. Buzele ei erau țepene și nemișcate, și se gândi oarecum șocat că se putea să nu fi fost sărutată niciodată. Și chiar dacă fusese, probabil că trecuse mult de atunci. Își dădu capul puțin pe spate și se întoarse ușor, pentru ca lumina slabă de afară să-i lumineze chipul.”
„Dacă ar fi gândit în termeni romantici, s-ar fi îndrăgostit și mai mult de ea în momentul acela. Dar el se gândea la plăcere – mai mult la plăcerea ei decât la a lui. Și se gândea să o țină în brațe, să o protejeze, să o răsfețe, să îi ușureze poverile, mai ales cele pe care avea să le înfrunte cu atâta curaj a doua zi.”
„– Mă simt foarte comod cu tine, Dora, și mă minunez și acum de surpriza asta încântătoare. Tu ești tot ce îmi trebuie – tot ce mi-a trebuit sau îmi va trebui vreodată. Doar tu.
Își dădu seama că fusese cât pe ce să spună cuvântul iubire. Și nu ar fi fost decât adevărul pur, pentru că o iubea, bineînțeles. Însă cuvântul era atât de contaminat de conotațiile tinerești ale unei pasiuni care îți taie răsuflarea și a romantismului care te face să suspini cu ochii la stele încât părea nepotrivit pentru el, pentru că avea 48 de ani, iar dragostea pe care o simțea față de soția lui era un sentiment liniștit, de mulțumire și adorație.”
 
Veți citi întreaga poveste în romanul NUMAI IUBIREA de Mary Balogh, volumul cu nr. 7, cel care încheie seria „Clubul supraviețuitorilor”. De vineri, 09.04.2021, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice aprilie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *