Delicatese Literare
Prezentari carti

Numai tu – seria Lucky Harbor de Jill Shalvis, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Numai tu

(It Had to Be You – 2013)

Jill Shalvis

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

1. Irezistibil – Simply Irresistible – 2010 – recenzie
2. Dorința inimii – The Sweetest Thing – 2011 – recenzie
2.4. Heating Up the Kitchen: Recipes with Love from Lucky Harbor – 2011
2.5. Small Town Christmas – 2011
3. Îndrăgostită nebuneşte – Head Over Heels – 2011 – recenzie
4. Noroc în dragoste – Lucky in Love – 2012 – prezentare
5. În sfârșit, iubirea – At Last – 2012 – prezentare
6. O veșnicie și o zi – Forever and a Day – 2012 – prezentare
6.5. Under the Mistletoe – 2012
7. Numai tu – It Had to Be You – 2013 – prezentare
8. Mereu în gândul meu – Always On My Mind – 2013 – prezentare
8.5. A Christmas to Remember – 2013
9. O dată-n viață – Once in a Lifetime – 2014 – prezentare
10. Un sărut pentru o viață – It’s in His Kiss – 2014 – prezentare
11. Bun venit, iubire! – He’s So Fine – 2014 – prezentare
12. Prima și ultima dragoste – One in a Million – 2014 – prezentare
12.5. Merry Christmas, Baby – 2014

Ali Winters nu are deloc o zi bună. Iubitul tocmai a părăsit-o ‒ printr-un mesaj, după ce a înșelat-o cu nerușinare ‒, toată lumea din micuțul oraș Lucky Harbor o crede o hoață și este la un pas de a fi dată afară din casa în care locuiește.
Singura ei șansă de a-și asigura un acoperiș deasupra capului și de a dovedi că acuzațiile aduse împotriva ei sunt nefondate este să apeleze la un polițist care se dovedește a fi periculos de sexy…
După un caz extrem de dificil și de delicat care s-a sfârșit rău, Luke Hanover se retrage pentru câteva săptămâni la casa lui din liniștitul Lucky Harbor, dorindu-și doar să aibă parte de puțină liniște. În schimb, găsește acolo, în propria casă, o tânără extrem de sexy ‒ și aproape dezbrăcată ‒, care a intrat, se pare, în niște belele mai mari decât ea. În vreme ce o ajută pe Ali să își pună din nou ordine în viață, Luke descoperă că, în sfârșit, piesele de puzzle ale vieții lui par să se așeze la locul potrivit.
Să fie, oare, acesta începutul unei simple aventuri fierbinți? Sau se va naște o iubire de care numai cei cu adevărat norocoși au parte o dată în viață?

Citate:

„Mişcându-se încet, ca să-i dea timp să-l oprească, Luke o cuprinse de ceafă şi îşi plimbă degetul pe pielea sensibilă de acolo. Apoi se aplecă încet. Ea îl întâlni la jumătatea drumului, patetic de dornică, incapabilă să se abţină. Luke scoase un sunet pe jumătate mormăit, pe jumătate râset, care păru mai degrabă adresat lui decât ei. Scutură din cap din nou şi îşi apăsă gura pe a ei. Ea iubea felul în care el părea că tremura atunci când o atingea. Sau poate că ea era cea care tremura sub atingerea mistuitoare a palmelor lui pe pielea ei. El avea un mod aparte de a goni toate gândurile din mintea ei. Totul, cu excepţia nevoii.”

„El înţelegea perfect. Şi el avea nevoie de o barieră care să-l despartă de ea. Doar că nu ştia exact ce afurisită de barieră putea să se interpună între ea şi inima lui blestemată, din moment ce ea îi făcea praf toate zidurile de apărare printr-o simplă răsuflare. Era vorba despre curajul ei dulce şi despre capacitatea de a-i păsa de oricine şi de orice. Era vorba despre felul în care îl săruta, de parcă se agăţa cu disperare de plăcerea trecătoare înainte ca aceasta să dispară. Era vorba despre înverşunarea cu care îi proteja intimitatea. Era vorba despre zâmbetul ei.”

„Avusese fantezii cu ea, exact aşa cum era momentul acela, ea topindu-se în braţele lui, primind tot ce îi oferea şi dorindu-şi tot mai mult. Realitatea era chiar mai minunată decât fantezia. Ea era caldă, moale şi nerăbdătoare. A lui.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul NUMAI TU de Jill Shalvis, disponibil la chioșcuri de vineri, 3 mai, alături de revista Libertatea pentru Femei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Jill Shalvis pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Jill Shalvis

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice mai 2019

 

Spune-ți părerea!