Delicatese Literare
Prezentari carti

Nunta neașteptată, de Christi Caldwell, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Nunta neașteptată

(Never Courted, Suddenly Wed – 2014)

Christi Caldwell

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariție: aprilie 2022

Al doilea volum al seriei „Sezoane scandaloase“

1. Logodnica eternă (Forever Betrothed, Never the Bride – 2013) – prezentare

2. Nunta neașteptată (Never Courted, Suddenly Wed – 2014)

3. Always Proper, Suddenly Scandalous – 2014

4. Always a Rogue, Forever Her Love – 2014

5. A Marquess for Christmas – 2014

6. Once a Wallflower, At Last His Love – 2015

Îndemnat de tatăl lui să o curteze pe Sophie Winters pentru averea ei, Christopher Ansley, conte de Waxham ticluiește un plan pentru a rămâne burlac. Dar nu plănuia că se va îndrăgosti de impetuoasă Sophie. Oare dragostea lui Christopher va fi suficientă atunci când va descoperi cu adevărat intențiile tatălui său?

Christopher Ansley, conte de Waxham, și-a construit o imagine perfectă în ochii înaltei societăți londoneze – doamnele îl adoră și toată lumea dorește să se afle în compania lui. Însă doar două persoane cunosc adevărul despre secretul lui Waxham. Din nefericire, una dintre ele este domnișoara Sophie Winters. Ea îl cunoaște pe Christopher încă de când era doar o fetiță și, ajunsă la vârsta de douăzeci și unu de ani, are tendința să intre în tot felul de necazuri, iar perspectivele de căsătorie îi sunt și ele destul de limitate.

Atunci când tatăl lui îl amenință că, dacă nu se însoară cu Sophie pentru zestrea ei, îi va dezvălui secretul rușinos în fața înaltei societăți, Christopher pune la cale un plan care să-i permită să rămână burlac. Însă el nu poate să prevadă faptul că se va îndrăgosti de Sophie cea impetuoasă și plină de viață. Odată ce secretele lui Christopher sunt dezvăluite, oare dragostea lui pentru Sophie va fi de ajuns în momentul în care aceasta descoperă ce rol a jucat el în complotul pus la cale de tatăl lui?

Veți citi întreaga poveste în romanul NUNTA NEAȘTEPTATĂ, al doilea volum al seriei „Sezoane scandaloase“. De luni, 11 aprilie, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Christi Caldwell

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste aprilie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *