Delicatese Literare
Prezentari carti

Nunta unui spion regal de Vanessa Kelly, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Nunta unui spion regal

(How to Plan a Wedding for a Royal Spy – 2015)

Vanessa Kelly

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1.      0.5 Lost in a Royal Kiss – 2013
  2. 1. Farmecul unei relații interzise (Secrets for Seducing a Royal Bodyguard – 2014)  
  3. 2. O cerere în căsătorie (Confessions of a Royal Bridegroom – 2014)
  4.      2.5. Tall, Dark and Royal – 2014
  5. 3. Nunta unui spion regal (How to Plan a Wedding for a Royal Spy – 2015)
  6. 4. Nunta unui scoțian (How to Marry a Royal Highlander – 2015) – prezentare
  7.     4.5. A Gentleman For All Seasons – 2015
  8. 5. The Buccaneer Duke – 2015
Căpitanul William Endicott, un erou de război întors în plină glorie de la Waterloo, speră să-și clădească o viață liniștită și o carieră care să șteargă stigmatul originii lui de bastard al ducelui de York. Dar planurile îi sunt date cu totul peste cap când este chemat de tatăl său pentru a investiga un posibil complot de asasinat.
Lui Will nu-i vine să creadă că suspecta este inocenta și frumoasa Evelyn Whitney fosta lui iubită, căci nu o vede a fi în stare de o asemenea faptă. Dar, pe de altă parte, constată că totul s-a schimbat la Evie – în afară de reacția plină de pasiune pe care încă o provoacă trupului său.
Când Will reapare în viața ei după ce a părăsit-o cu ani în urmă, Eve nu știe dacă trebuie să-l respingă ori să cadă din nou în brațele celui pe care l-a iubit toată viața. Dar prinsă într-o situație compromițătoare alături de chipeșul căpitan, este obligată să accepte cererea în căsătorie a acestui bărbat în care nici nu poate avea încredere, dar căruia nici nu-i poate rezista – ajungând totodată în mijlocul unei conspirații mortale…
Citate:
„Cu braţele în jurului gâtului lui Will, tremurând în îmbrăţișarea acestuia, Evie rememoră săruturile lor adolescentine, iar inima lui începu să bată cu putere, de parcă ar fi sărit din piept. Și asta pentru că nu mai avea o fată lângă el, ci o femeie. Și nu doar sânii ei generoși lipiţi de pieptul său îi aţâţau dorinţele, ci modul în care ea i se deschisese, răspunzând sărutului invadator cu un entuziasm care îl speria și îl încânta în egală măsură.”
„Fiecare parte din ea părea să renunţe, să cedeze în calea seducţiei lui. Era unde își dorea să fie – chiar în faţa lui, în braţele larg deschise. Așteptase asta o viaţă, iar inima ei alunga orice idee de a se retrage. Să facă un asemenea lucru era o nebunie.
„Dar așa este“, șopti o voce în mintea ei.
Încremeni în braţele lui, încercând să-și amintească motivele pentru care ar fi trebuit să spună nu. Intrase în acea cameră ca să spună clar nu. Dar cu gura lui pe a ei, cerând o capitulare totală, Evie nu mai putea să formuleze un motiv pentru a-i nega ceea el își dorea.
Ceea ce ea își dorea.”
„El se uită la Evie, iar în privirea lui albastră ea zări râsete, iubire și conștientizarea că, de acum înainte, făcea cu adevărat parte din familia ei băgăcioasă, nărăvașă și peste măsură de enervantă. Ea îi zâmbi larg, mai fericită decât își amintea să fi fost vreodată.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul NUNTA UNUI SPION REGAL de Vanessa Kelly, volumul cu nr 3 al seriei „Prinții renegați” – disponibil de sâmbătă 16.11.2019 la chioșcuri, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Vanessa Kelly

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *