Delicatese Literare
Prezentari carti

O aventură de-o noapte de Lorraine Heath, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

O aventură de-o noapte 

(Smooth Talkin’ Stranger – 2004)

Lorraine Heath

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

  1. Un bărbat îndrăgostit (Hard Lovin’ Man – 2003) – prezentare
  2. O aventură de-o noapte (Smooth Talkin’ Stranger – 2004)
Încă îndurerată după moartea prematură a soțului ei, petrecută cu șase ani în urmă, singuratica Serena Hamilton este obișnuită să își concentreze întreaga existență asupra fiului său și să-i dedice acestuia întreaga atenție. Însă dintr-un impuls de moment, într-o seară iese la un bar și dă frâu liber nevoilor fizice înăbușite atâta vreme, având o aventură de o noapte cu un bărbat misterios. Chinuită de remușcări, ea încearcă să se convingă că a fost doar o greșeală și că ceea ce simte nu este mai mult decât dorință.
Hunter Fletcher, bărbatul în cauză, este nu doar extrem de arătos și de priceput în pat, ci și plin de secrete, alegând să nu îi spună că lucrează ca agent CIA sub acoperire, mai ales că își dă curând seama că trecutul lui s-a intersectat cu tragedia din viața ei. Deși nu se aștepta la acest lucru, se trezește prins în mreje de această femeie vulnerabilă, care deja a suferit prea mult și pe care nu dorește să o rănească. Hunter se teme că Serena nu va dori să afle adevărul… sau că, odată ce îl va afla, singura femeie de care s-a îndrăgostit vreodată îl va părăsi pentru totdeauna.
„Veni spre el, se ridică pe vârfuri, îşi petrecu braţele în jurul gâtului lui şi îşi afundă degetele în părul lui, apoi îl sărută – adânc, cu totul. Cu doar un gram de pasiune. Nu voia să îl seducă, dar nici nu voia ca el să creadă că nu era recunoscătoare pentru seara pe care i-o oferise.”
„O sărută, bucurându-se de felul cum corpul ei se odihni pe al lui, de parcă acolo îi era locul. Un gând năvalnic îi veni din senin: că poate întâlnise femeia care în sfârşit avea să fie cu el pentru mai mult de o noapte.”
„Ceea ce ea începea să simtă pentru el era dincolo de cuvinte, dincolo de orice cunoscuse înainte. Şi pe ea o speria, pentru că nu voia să admită că era posibil să nu-l aibă lângă ea dimineaţa când se trezea, noaptea când adormea şi în toate minutele dintre aceste momente.”
„Îşi pusese speranţele în această căsătorie, în această relaţie, în viaţa ei alături de acest bărbat.
Cum îl putea iubi când el păstra secrete? Cum putea avea încredere în el când el nu avea încredere în ea? Construiau o casă fără o fundaţie solidă. Avea să se năruiască şi să pice.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul AVENTURĂ DE-O NOAPTE de Lorraine Heath – disponibil de vineri 23.11.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2018

Colecția Cărți Romantice decembrie 2018

Listă cărți Lorraine Heath

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *