Delicatese Literare
Prezentari carti

O aventură pasională – seria Conacul Millworth de Victoria Alexander, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

O aventură pasională

(The Shocking Secret of a Guest at the Wedding – 2014)

Victoria Alexander

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Şarada (What Happens At Christmas – 2012)
  2. 1.5. Lord Stillwell’s Excellent Engagements – 2012
  3. 2. Avantajul de a fi păcătos (The Importance of Being Wicked – 2013)
  4. 3. Aventuri compromiţătoare (The Scandalous Adventures of the Sister of the Bride -2012)
  5. 4. O aventură pasională (The Shocking Secret of a Guest at the Wedding – 2014)
  6. 5. Moștenitoarea fugară (The Daring Exploits of a Runaway Heiress – 2015) – prezentare
Jackson Quincy Graham Channing își trăiește viața după un plan atent întocmit de mama și de bunicul lui. Așa că el este bancherul care se ocupă de afacerea familiei și urmează să se însoare cu fiica unui partener de afaceri. Lucrurile iau însă o întorsătură surprinzătoare în momentul în care tatăl lui Jack, un conte englez pe care acesta nu l-a cunoscut niciodată și pe care îl credea mort, vine din Anglia pentru a-și întâlni, în sfârșit, fiul, despre a cărui existență abia a aflat. Supărat pe mama lui fiindcă i-a ascuns un lucru atât de important și dornic să recupereze cu tatăl lui tot timpul pierdut, Jack hotărăște să își însoțească părintele în Anglia, pentru a-și cunoaște familia de acolo.
Viitorul moștenitor al conacului Millworth este primit neașteptat de bine de noua familie și urmează să fie prezentat la un mare bal organizat de Lady Theodosia Winslow, cea mai căutată organizatoare de evenimente din Londra și tânăra care i-a cucerit inima încă din prima clipă.
Jack devine eroul tinerei în momentul în care o salvează de la o cerere stânjenitoare în căsătorie pretinzând că ei doi sunt deja logodiți. Logodna lor falsă atrage după ea adevărate complicații și implică tot felul de manevre pentru ca ei doi să nu se dea de gol, însă concluzia este una singură: adevărata iubire ‒ spre deosebire de nunta perfectă ‒ este imposibil de planificat…
Citate:
„– […] Știai că Theodosia înseamnă „darul lui Dumnezeu“?
Tânăra făcu o pauză.
– Mi-ai spus asta ultima oară când ne-am văzut.
– Dar nu ne-am mai întâlnit înainte, nu-ți amintești? Probabil ai visat totul.
Teddy îl privi. Visase chiar mai multe lucruri. Cum Dumnezeu știa el de asta?
– Da?
– Dacă nu ne-am întâlnit niciodată, da, ai făcut-o. Ba, mai mult, ți-a plăcut. În vis, adică.
Teddy începu să protesteze, dar apoi își dădu seama cât de prostesc și de inutil era.
– Da, așa era. Zâmbi. În vis.
– Și ți-a plăcut și faptul că am depus efortul de a găsi această
informație.
– În vise, îți plac tot felul de lucruri, zise ea indiferentă. Asta nu înseamnă că îți plac și când ești trează.
– Dimpotrivă, Theodosia. Aș spune că cele mai dragi dorințe ale unei persoane sunt cele pe care le recunoaște în somn.”
„Bărbatul o luă în brațe și își lipi buzele de ale ei, cu o atingere fermă, dar tandră. Buzele ei erau moi și se pliară pe ale lui, iar stomacul lui se încordă. Și toate intențiile lui pentru un simplu sărut dispărură în clipa în care brațele ei se încolăciră în jurul gâtului lui și gura ei se deschise sub a lui.
Teddy avea gust de portocală și de vin. De vară, și de lumină, și tot ce iubise el vreodată, tot ce își dorise vreodată.
În cele din urmă, Jack își înălță capul și o privi în ochi, care erau plini de pasiune și o dorință care o reflecta pe a lui. Mai sărutase femei înainte, dar niciodată nu simțise că un sărut care să-l fi marcat îi ajunsese până în suflet.”
„Cu fiecare atingere a lui, cu fiecare mângâiere a ei, Teddy se pierdea din ce în ce mai mult într-o lume a senzațiilor absolute. O lume sălbatică și electrică. Tânăra observă un geamăt ușor care exprima plăcerea ce-i copleșise simțurile și își dădu seama că venea de la ea. Și acel sunet era excitant, și erotic, și amețitor.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul O AVENTURĂ PASIONALĂ de Victoria Alexander, volumul cu nr. 4 al seriei „Conacul Millworth”. De luni 03.08.2020 la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Victoria Alexander pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, emag.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste august 2020

Spune-ți părerea!