Delicatese Literare
Prezentari carti

O căsătorie scandaloasă de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

O căsătorie scandaloasă

(Marriage Most Scandalous – 2005)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Când Sebastian Townshend, fiul celui de-al optulea conte de Edgewood, a fost dezmoștenit și alungat de propriul tată ca urmare a tragicului rezultat al unui duel în care cel mai bun prieten al lui și-a pierdut viața, el și-a jurat că nu va mai pune piciorul în Anglia. Ducându-și de atunci viața pe continent, Sebastian și-a construit în timp o nouă identitate, ajungând să fie cunoscut ca un mercenar extrem de periculos, numit Corbul, căutat și apreciat pentru precizia și viteza cu care își duce sarcinile la îndeplinire. Însă vecina lui din copilărie, Lady Margaret Landor, are planuri mărețe pentru el, așa că pornește în căutarea lui, pentru a-i da misiunea vieții sale.
În Anglia, tatăl lui Sebastian a avut mai multe accidente stranii, iar Margaret crede că la mijloc sunt niște planuri mârșave ce își au rădăcinile în perioada de după groaznicul duel. Convinsă că Sebastian este singurul care poate da de cap acestei situații, Margaret încheie un târg scandalos cu acesta, care presupune ca Sebastian să revină acasă ca presupusul ei soț.
Pe măsură ce proaspeții căsătoriți încep să dezlege ițele unei scheme mortale, între ei se naște o pasiune năvalnică, pe care nici unul din ei nu a anticipat-o ‒ dar căreia sunt incapabili să-i reziste.

Citate:

„–Gândește-te bine dacă ești dispusă să pretinzi că ești măritată cu un bărbat ca mine.
Ea păru confuză. El făcu un pas mai aproape și îi mângâie obrazul cu dosul palmei.
– Va trebui să te prefaci că ești îndrăgostită de mine, spuse el, și să te obișnuiești cu atingerea mea, cu săruturile mele. Poate ar trebui să exersăm, pentru a vedea dacă ești capabilă de genul ăsta de prefăcătorie.
Ea avu nevoie de câteva momente pentru a înțelege ce insinua, apoi se înroși.
– Nu va fi nevoie de prefăcătorie și nici de exersat! Serios, Sebastian, știi foarte bine că până și micile gesturi de afecțiune între soți sunt rezervate pentru intimitate.”
„Căldura și pasiunea din acel sărut transmiteau senzații delicioase în trupul ei. Ea auzi un geamăt de plăcere. Era al lui? Al ei? Era strâns lipită de el, dar, din nou, nu știa cine era responsabil, deoarece acum și ea îl ținea la fel de strâns cum o ținea el. Iar plăcerea fierbinte, Dumnezeule mare, părea să vină de peste tot, de la gura lui, de la atingerea trupului său, de la degetele lui și de la ceea ce făceau, apăsând atât de adânc în ea.
Gustul și mirosul lui erau precum un vin tare care o amețise imediat. Ea era buimacă, invadată de căldură și uluită de fiecare senzație nouă pe care el i-o provoca. Sebastian continua să o domine cu săruturile lui, absorbindu-i voința, limbile lor împreunându-se atât de erotic.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul O CĂSĂTORIE SCANDALOASĂ de Johanna Lindsey. De astăzi la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *