Delicatese Literare
Prezentari carti

O chestiune de onoare de Grace Burrowes, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

O chestiune de onoare 

(The Trouble with Dukes – 2016)

Grace Burrowes

Editura Litera / Editura Alma

Colectia Iubiri de poveste

Clevetitorii șușotesc că noul duce de Murdoch este o brută, un ucigaș și, cel mai rău, un scoțian. Se spune că nu ar trebui să fie lăsat niciodată singur cu o femeie. Dar Megan Windham vede în el pe cineva cu totul altfel decât nobilii superficiali în cercul cărora s-a învârtit întreaga viață.
Nimeni nu a fost mai fioros și mai neînfricat în război decât Hamish MacHugh, deși acum soldatul are de înfruntat un câmp de luptă cu totul nou: un sezon londonez.
Ca să le facă pe plac surorilor lui interesate să-şi găsească soți din înalta societate de la Londra, ducele va accepta orice provocare – chiar și să o lase pe Megan Windham să-l învețe să valseze pentru a nu se face de râs la balurile la care este nevoit să participe.
Megan nu este câtuși de puțin intimidată de reputația lui sumbră, dar Hamish simte că și tânăra, la rândul ei, are propriile bătălii de purtat, căci a făcut o greșeală de neiertat în trecut, iar acum consecințele se întorc să o bântuie.
Vinovat pentru chinul ei este Sir Fletcher Pilkington, un nobil aflat mereu în căutarea banilor și care nu se va da înapoi de la șantaj pentru a pune mâna pe o moștenitoare bogată.
De dragul lui Megan, Hamish este gata să riște tot pentru a o salva de viitorul nefericit pe care i l-a pregătit Sir Fletcher, dacă, în schimb, primește inima ei pentru totdeauna.
„Megan își lipi buzele de ale lui și zăbovi câteva momente pentru ca el să știe că, deși nu-l vedea foarte bine, nu îl sărutase din greșeală și se putea bucura de magia asta chiar și cu ochii închiși. Gura lui era caldă și minunată, avea un ușor gust de lămâi și de iarbă-neagră.
Şi Megan se îndrăgosti.”
„Megan sorbi puţin, apoi se pregăti sufletește pentru foc și haos, dar nu simţi altceva în afară de… căldură. O căldură superbă, delicioasă, înviorătoare. Un sărut din interior, un strop de soare orbitor și briza nesfârșită a mării, pe alocuri parfumată cu mireasmă de iarbă și mirodenii.”
„Petrecuseră o noapte plină de pasiune. Niciodată dragostea și dorinţa nu se îngemănaseră atât de bine. Dragostea nu-i înceţoșase mintea lui Hamish, din contră, îl făcuse să vadă mai clar.”
Veți descoperi întreaga poveste în romanul O CHESTIUNE DE ONOARE de Grace Burrowes, primul volum al seriei Miresele Windham – apariție sâmbătă 03.06.2017 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *