O clipa de ragaz de Susan Elizabeth Phillips, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

14

O clipa de ragaz (Breathing Room – 2002) O clipa de ragaz

Susan Elizabeth Phillips

Colecția Carti Romantice

Viața lui Isabel Favor, autoarea unor cărți de succes despre dezvoltare personală se năruie – contabilul fuge cu banii, logodnicul o părăsește, iar reputația îi este distrusă.
Isabel descoperă că poate să organizeze viața oricui, însă nu și pe a ei. Ruinată, abandonată și dezamăgită, se îndreaptă spre Italia în căutarea liniștii.
Lorenzo Gage își câștigă existența comițând crime… pe marele ecran. Chipeș și talentat, Lorenzo simte că îi lipsește ceva în viață, iar vacanța în Italia poate fi un prilej să reflecteze la ce a neglijat pe plan personal.
Gândul de a o seduce pe Isabel, această femeie aparent inabordabilă îl face să uite că uneori i-ar fi plăcut să joace și rolul de băiat bun.
Curând, Isabel își dă seama că în Toscana nu și-a găsit refugiul de care are nevoie – localnicii vor să o alunge și planul ei de a-și recăpăta reputația eșuează. Iar bărbatul care a păcălit-o refuză să o lase în pace.
Însă uneori este nevoie doar de un loc special, de o iubire specială și de o clipă de răgaz pentru ca viața să împlinească și cele mai frumoase promisiuni.
„Un sărut al sufletelor. Exact termenul potrivit pentru un sărut care era prea intim pentru a fi oferit oricui la întâmplare.”
„Îl iubea cu adevărat, iar momentul de faţă explica şi de ce. Cum era posibil ca cineva care era diametral opus faţă de ea să o înţeleagă atât de bine? Se simţea într-un fel completă când erau împreună. El avea nevoie de cineva care să îi amintească de partea decentă din el, iar ea avea nevoie de cineva care să o împiedice să devină făţarnică.”
„În ciuda forţei lui fizice, se dovedise a fi laş emoţional. O minţise într-o mie de feluri – cu stilul lui seducător de a găti şi râsul lui fermecător, cu săruturile lui pasionale şi felul în care făcuse dragoste cu ea, zdruncinând-o până în adâncul sufletului. Indiferent dacă o făcuse intenţionat sau nu, fiecare dintre acele gesturi fusese o promisiune nerostită. Poate nu o promisiune de iubire, dar de ceva important, şi şi-o încălcase.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul O CLIPĂ DE RĂGAZ de Susan Elizabeth Phillips – apariție vineri 18.11.2016 la toate punctele de difuzare a presei alaturi de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Susan Elizabeth Phillips pot fi comandate din librăriile on-line libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

17285402

11862231

About Author

14 comentarii

  1. O iau sigur!!!
    Dupa superba ei carte ”Amintiri de neuitat” sunt fan declarat al autoarei.
    Mai am de ”recuperat” Trandafirul sălbatic, pe care inca n-am citit-o…

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: