Delicatese Literare
Prezentari carti

O comoară nebănuită de Tamera Alexander, Editura CASA CARTII

O comoară nebanuită

Tamera Alexander

Editura CASA CARTII

Categoria: Literatura Universala
Nr. pagini: 388
Traducator: Camelia Luncan
Titlu original: The Inheritance
Genul: Romance, Historical Fiction, Christian, Western
Tamera Alexander este o romancieră de succes, ale cărei lucrări au fost premiate sau nominalizate la numeroase distincții literare, printre care se numără Premiul Christy, Premiul RITA și Premiul Carol. Tamera și soțul ei locuiesc în Tennessee.
Hotărâtă să tempereze ieșirile rebele ale fratelui ei, McKenna Ashford acceptă invitația verișoarei lor de a se muta în Vest, unde să o ia de la capăt. Însă odată ajunsă acolo, descoperă repede că viața în Copper Creek, Colorado, nu este nici pe departe ceea ce se așteptase ea. Purtând poveri mai mari decât s-ar fi cuvenit pentru vârstă ei fragedă, McKenna se străduiește să fie pentru fratele ei, Robert, părintele de care acesta are nevoie și nu sora mai mare pe care el nu o suportă. Însă o „comoară neașteptată” o provoacă să ia hotărâri noi zi de zi, dar îi și deschide ușa spre o nouă șansă de a-și recâștiga încrederea – și poate chiar și să cunoască iubirea.
Șeriful Wyatt Caradon se lupta cu îndârjire să îi aducă pe răufăcători înaintea justiției, dar anii petrecuți pe drumuri i-au secătuit sufletul. Când destinul i se intersectează cu cel al lui McKenna Ashford, este silit să se confrunte cu trecutul pe care nu-l voia cu niciun chip readus la viață, dar e și pus față-n față cu femeia care l-ar putea ajută să-și construiască viitorul după care tânjeste.
Pe măsură ce McKenna se străduiește să renunțe la încăpățânarea ei de a se descurca pe cont propriu iar Wyatt cântărește riscul de a-și deschide din nou inima, cei doi descoperă o nebănuită comoară. Însă vor fi nevoiți să plătească un preț pentru ea.

Cărțile autoarei Tamera Alexander pot fi comandate pe libris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, elefant.ro

Recenzii și prezentări cărți Tamera Alexander

Recenzii și prezentări cărți literatură creștină

2 Comments

Spune-ți părerea!