Delicatese Literare
Prezentari carti

O dată în viață, seria Lucky Harbor de Jill Shalvis, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

O dată în viață

(Once in a Lifetime – 2014)

Jill Shalvis

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Volumul nr. 9 al seriei „Lucky Harbor

1. Irezistibil – Simply Irresistible – 2010 – recenzie
2. Dorința inimii – The Sweetest Thing – 2011 – recenzie
2.4. Heating Up the Kitchen: Recipes with Love from Lucky Harbor – 2011
2.5. Small Town Christmas – 2011
3. Îndrăgostită nebuneşte – Head Over Heels – 2011 – recenzie
4. Noroc în dragoste – Lucky in Love – 2012 – prezentare
5. În sfârșit, iubirea – At Last – 2012 – prezentare
6. O veșnicie și o zi – Forever and a Day – 2012 – prezentare
6.5. Under the Mistletoe – 2012
7. Numai tu – It Had to Be You – 2013 – prezentare
8. Mereu în gândul meu – Always On My Mind – 2013 – prezentare
8.5. A Christmas to Remember – 2013
9. O dată-n viață – Once in a Lifetime – 2014
10. Un sărut pentru o viață – It’s in His Kiss – 2014 – prezentare
11. Bun venit, iubire! – He’s So Fine – 2014 – prezentare
12. Prima și ultima dragoste – One in a Million – 2014 – prezentare
12.5. Merry Christmas, Baby – 2014

Ben McDaniel a salvat lumea de nenumărate ori în misiunile lui periculoase, iar acum se întoarce în Lucky Harbor. Audrey Wellington are o reputație proastă, a făcut multe greșeli în trecut pe care ar vrea să le îndrepte și să-și refacă viața. Par complet nepotriviți, dar chimia dintre ei le poate da peste cap planurile.

După greaua pierdere suferită, Ben McDaniel încearcă să își alunge durerea și disperarea provocate de moartea prematură a iubitei lui soții muncind vreme de câțiva ani în locuri îndepărtate și periculoase, în zone de conflict din Africa și Orientul Mijlociu. Acum, s-a întors în sfârșit în orășelul natal, Lucky Harbor, unde soarta pare să i-o tot scoată în cale pe Aubrey Wellington, o femeie frumoasă și sexy ‒ dar care atrage belelele ca un magnet. Familia și prietenii lui insistă că ea nu este deloc femeia potrivită pentru a-i alina durerea, însă Aubrey reușește nu doar să trezească în el senzații mult prea ademenitoare, ci ajunge și să-i domine gândurile zi și noapte.
Hotărâtă să își îndrepte păcatele din trecut, Aubrey se străduiește din răsputeri să se revanșeze față de oamenii cărora le-a greșit. Dar cea mai dificilă provocare în îndeplinirea acestei misiuni pe care și-a asumat-o are legătură cu nimeni altul decât fermecătorul Ben ‒ chiar dacă el nu are habar despre fapta care o face să se frământe.
Însă uneori greșelile pot aduce și lucruri bune... dacă cei doi vor reuși să învingă obstacolele puse chiar de ei înșiși.

Citate:

„Simți furnicături pe buze când își aduse aminte de sărutul lui. Și nu doar pe buze.
La lumina zilei, nu reuși să înțeleagă ce o făcuse să-i mângâie pieptul, să-și treacă mâinile prin părul lui și să-l tragă mai aproape.
Fusese o greșeală, una delicioasă, dar trebuia să meargă mai departe. Se pricepea la asta… să meargă mai departe.”
„– Aș vrea să te vezi cum te văd eu, îi spuse el răgușit.
Simți un nod în gât când văzu în privirea lui ceva ce nu vedea de obicei la cei care o priveau.
Dorință pură.
Dar mai era ceva, probabil afecțiune, deși nu era dispusă să accepte așa ceva. Și totuși, era acolo, la fel de evidentă ca pulsul care-i bătea nebunește.”
„Știa că nu era singura care se îndrăgostise, fir-ar să fie! Și el o făcuse. Îi arătase asta cu fiecare privire, fiecare atingere, fiecare sărut.
– Poți să pretinzi că asta a rămas în trecut, dar nu e așa, îi spuse. Cred că și tu te-ai îndrăgostit de mine. Și cred că asta te-a speriat. Înțeleg că ai fost rănit înainte.
Dar așa e viața, Ben. Viața e un mare joc de noroc, iar șansele nu sunt niciodată în favoarea ta. Poți doar să arunci zarurile sau să nu joci. Dar să nu joci? Îl împunse cu un deget în piept. E o lașitate.”

Veți citi întreaga poveste în romanul O DATĂ ÎN VIAȚĂ de Jill Shalvis. De vineri, 19.02.2021, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Jill Shalvis pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.rocarturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Jill Shalvis

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice februarie 2021

2 Comments

  • familiasimionescuyahooro

    Un romance plin de culoare despre inimi frânte și destine, o lecție despre iertare, curaj și speranța, cu doi protagoniști fermecători care învață că trebuie să se împace cu trecutul pentru a avea parte de un nou început. Mi-a plăcut mult aceasta poveste ca de altfel întreaga serie „Lucky Harbor” ❤️

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *