Delicatese Literare
Prezentari carti

O dată pentru totdeauna de Elizabeth Hoyt, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

O dată pentru totdeauna 

(Once and Always – 2015)

Elizabeth Hoyt

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Sam West, polițist într-un orășel liniștit, este obișnuit cu rutina zilnică din trafic: o amendă pentru depășirea vitezei, un avertisment rostit cu asprime și drum bun!
Însă, de data asta, cel care a încălcat regulile de circulație nu este o persoană oarecare. De la picioarele ei lungi până la mintea ascuțită ca un brici, Maisa Bradley este o adevărată apariție în micuțul Coot Lake, Minnesota…și va reuși să-l antreneze, fără voie, pe Sam în cursa vieții lui. O încurcătură nevinovată și zvonurile despre niște diamante furate trezesc, deodată, interesul mafiei rusești față de plicticosul orășel, iar Maisa se vede nevoită să facă față privirilor deloc prietenoase pe care le îndreaptă către ea un anumit polițist înalt, mohorât și extrem de chipeș. Ochii de un albastru uluitor ai lui Sam o tentează să îi dezvăluie toate secretele bine ascunse, dar oare cât de multe ar putea să-i spună fără a se pune în pericol?
Faptul că este prinsă de o furtună și nevoită să se adăpostească pentru o vreme împreună cu cel mai sexy om al legii din nordul înghețat al țării s-ar putea să nu fie cea mai nepotrivită modalitate de a hotărî…
„Ea se agăţă de haina lui grea şi răspunse cu furie sărutului. El avea gust de pin, de zăpadă şi de vânt de iarnă, şi ea îl urî dintr-odată cu o pasiune de care nu se ştiuse în stare.
Nu era drept că trebuia să fie bărbatul acesta. Pur şi simplu, nu era drept.”
„O sărută pentru că nu avea nici o altă modalitate de a-i spune cât de mare era inima lui în clipa aceea – umflată şi gata-gată să se spargă de nevoia de ea. Ea era atât de mică, atât de feroce, atât de vulnerabilă. Toate acestea adunate într-un trup de femeie, plus o minte iute ca fulgerul. Cum ar putea vreodată să ţină pasul? Cum ar putea el vreodată să îi dea din nou drumul?”
„Forţa sărutului îi împinse capul înapoi, peste braţul lui. Se supuse de îndată, aproape ca şi cum trupul ei ştia ceva ce mintea ei încă nu cunoştea. Acţiunea aceasta ar fi trebuit să o irite.
În schimb, se dărui, fără gânduri, fără ezitare, fără griji despre viitor.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA de Elizabeth Hoyt sub pseudonim Julia Harper – apariție vineri 28.09.2018 la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Elizabeth Hoyt pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcarturesti.ro, emag.rocartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Elizabeth Hoyt

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *