Delicatese Literare
Prezentari carti

O dragoste neașteptată – seria Clubul supraviețuitorilor de Mary Balogh, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

O dragoste neașteptată

(Only Enchanting – 2014)

Mary Balogh

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Inima mea îți aparține The Proposal (2012) – prezentare / A mai apărut sub titlul Cerere în căsătorie la Editura Lider – recenzie
      1.5. The Suitor (2013)
2. Aranjamentul The Arrangement (2013) – prezentare
3. Călătorie cu final neașteptat – The Escape (2014) – prezentare
4. O dragoste neașteptată – Only Enchanting (2014)
5. Doar o promisiune – Only a Promise (2015) – prezentare
6. Doar un sărut – Only a Kiss (2015) – prezentare
7. Numai iubirea – Only Beloved (2016) – prezentare
Flavian, viconte Ponsonby, încă suferă din cauza logodnicei care l-a părăsit după ce fusese adus de pe front suferind de pe urma unor răni care par să-l condamne la o viață de confuzie. Acum, femeia care i-a frânt inima s-a întors ‒ și toată lumea este nerăbdătoare să vadă cum logodna lor reînvie. Toată lumea, mai puțin Flavian, care, copleșit de panică, aleargă direct în brațele unei tinere încântătoare și inteligente, dar total diferită de femeile cu care este el obișnuit.
Agnes Keeping nu a fost niciodată îndrăgostită ‒ și nici nu și-a dorit vreodată să fie. Dar îl întâlnește pe charismaticul Flavian și se îndrăgostește atât de profund de el, încât îi acceptă cererea impetuoasă în căsătorie.
Apoi, când Agnes descoperă că, de fapt, cererea lui în căsătorie a venit doar din dorința de a se răzbuna pe vechea lui iubire, ea este hotărâtă să fugă și să se retragă pentru a trăi împreună cu sora ei, cum făcea înainte de căsătorie. Dar Flavian nu are de gând să o lase pe soția lui să plece, cu atât mai puțin acum, când simte că ea a reușit să dărâme zidurile din jurul inimii lui și că l-a cucerit pentru toată viața.
Citate:
„Nu era deloc o chestie plăcută să fii îndrăgostită – excepție făcea poate când retrăia un anumit vals fără muzică și un anumit sărut care păruse șocant de indecent în acel moment, dar probabil nu fusese așa după orice standard lumesc. Dar nu trăiai mereu cu amintiri și vise. Nu putea să ignore la nesfârșit faptul că era singură și că era posibil să fie singură pentru tot restul vieții.”
„El reprezenta pasiunea, și ea se temea de asta aproape mai mult decât de orice altceva în viață. Violența venea din pasiune. Pasiunea ucidea. Poate nu corpul, dar cu siguranță spiritul și tot ce era mai valoros în viață.
Pasiunea ucidea iubirea. Erau lucruri care se excludeau reciproc – o ironie ciudată.”
„O sărută, trecându-și degetele unei mâini prin tot acel păr greu, mătăsos și trăgându-i corpul slab spre el cu cealaltă, în vreme ce îi răvășea gura. Era udă și arzător de fierbinte. Ea îi cuprinse umerii și simți în ea o tensiune ce nu fusese acolo în îmbrățișările precedente.
Poate pentru că știa că de data asta nu avea să se mai oprească.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul O DRAGOSTE NEAȘTEPTATĂ de Mary Balogh, volumul cu nr. 4 din seria Clubul supraviețuitorilor. De vineri, 12 iunie, la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Mary Balogh

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *