Delicatese Literare
Prezentari carti

O dragoste nepotrivită – seria Prinților de Elizabeth Hoyt, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

O dragoste nepotrivită

(The Leopard Prince)

Elizabeth Hoyt

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste / Colecția Cărți Romantice

  1. 1. Înger și demon (The Raven Prince – 2006) – recenzie
  2. 2. O dragoste nepotrivită (The Leopard Prince – 2007)
  3. 3. Inocență pierdută (The Serpent Prince – 2007) – prezentare
  4.     3.5. The Ice Princess – 2010
Lady Georgina Maitland este bogată și nu își dorește un soț, dar ar avea nevoie de un administrator capabil care să aibă grijă de proprietățile ei. O singură privire aruncată lui Harry Pye o convinge că nu are de-a face cu un simplu servitor, ci cu un bărbat în toată puterea cuvântului.
Harry a cunoscut bine mulți nobili – printre care un anumit aristocrat care este dușmanul său declarat. Dar Harry n-a mai întâlnit niciodată o doamnă frumoasă atât de independentă, lipsită de inhibiții și dornică să fie în brațele lui.
Cu toate acestea, este imposibil să se bucure de o relație discretă atunci când apele sunt tulburate de otrăvirea unor animale, asasinarea unei femei și acuzațiile unui magistrat, toate provocând panică în întreg ținutul. Oamenii locului îl consideră pe Harry vinovat pentru toate. Și curând, singura preocupare a Georginei nu va fi decât cum să reziste în toată această agitație, salvându-l în același timp pe Harry… dar fără să piardă nici o noapte de dragoste.
Citate:
„– Există un singur motiv pentru care un bărbat sărută o femeie, milady. Tiggle avea câteva agrafe îndesate între buze fiindcă tocmai aranja părul lui George, aşa încât cuvintele erau cam nedesluşite. Vrea să se culce cu ea.
– Întotdeauna? George îşi încreţi nasul, privindu-se în oglindă. Adică, n-ar putea săruta o femeie doar pentru a-i arăta, nu ştiu, prietenie sau ceva ce genul acesta?
Camerista pufni şi înfipse o agrafă în coafura lui George.
– Puţin probabil. Doar dacă este de părere că activitatea din pat ţine de prietenie. Nu, ţineţi minte vorbele mele, milady, cea mai mare parte a minţii unui bărbat este preocupată de modul cum să atragă o femeie în patul lui. Iar restul – Tiggle se dădu îndărăt şi îşi studie cu ochi critici opera – este preocupată de jocuri de noroc, cai şi altele asemenea.”
„Era o lady care nu căuta decât emoţia unui sărut furat, sau poate două. Pentru ea, el era fructul interzis. Bine că rezistase avansurilor ei. Puţini bărbaţi pe care îi cunoştea ar fi procedat astfel. Dădu din cap şi bău în cinstea propriei înţelepciuni.”
„Ea gemu. Îi era imposibil să nu-i răspundă, deşi o atingea cu furie. Îi acoperi gura cu a lui, înghiţindu-i gemetele, făcând-o să-şi piardă minţile. Până când ea se frânse deodată şi valuri de plăcere puseră stăpânire pe ea atât de repede, încât ameţi.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul O DRAGOSTE NEPOTRIVITĂ de Elizabeth Hoyt, volumul al doilea al „Trilogiei Prinților” – disponibil de vineri 05.07.2019 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Elizabeth Hoyt pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcarturesti.ro, emag.rocartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Elizabeth Hoyt

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iulie 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *