Delicatese Literare
Prezentari carti

O intalnire neasteptata de Alissa Johnson, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

O întâlnire neașteptată

Alissa Johnson

Editura Litera/ Alma
Colecția Iubiri de poveste
  1. Aproape o lady (Nearly a Lady – 2011) – prezentare carte
  2. O întâlnire neașteptată (An Unexpected Gentleman – 2011)
  3. Vicii şi virtute ( Practically Wicked – 2011) – prezentare carte
Adelaide Ward nu și-a dorit să fie capul micii ei familii, dar, după moartea părinților, nu are prea multe opțiuni.
La 27 de ani, nu mai caută romantism sau pasiune, își dorește doar un bărbat care îi poate susține material familia și are suficienți bani ca să ajute la eliberarea fratelui ei din închisoarea datornicilor.
De aceea, singurul ei scop este să fie cerută în căsătorie de respectabilul, chiar dacă mai puțin atrăgătorul baron Robert Maxwell, înainte ca familia ei să fie cu totul ruinată. Soarta însă are alte planuri pentru ea.
Fermecătorul Connor Brice, fratele vitreg al baronului, caută de mult timp să se răzbune pe acesta. Și ce modalitate mai bună să găsească decât să i-o fure pe frumoasa domnișoară Ward?
O „compromitere“ rapidă și o căsătorie și mai rapidă ar fi doar începutul. Însă nu s-a gândit niciodată că Adelaide ar putea deveni mai mult decât un mijloc pentru a-și atinge scopul.
Acum trebuie să decidă ce este mai important pentru el – setea de răzbunare sau nevoia de a nu o pierde de soție pe Adelaide.
„Sărutul nu fu unul blând. Nu exista nici o umbră de lingușeală, tachinare sau ademenire ușoară și înflăcărată. Gura lui se apăsă pe a ei și o posedă. Răsuflarea îi era fierbinte, parfumul la fel de îmbătător precum whisky-ul din care gustase cu o noapte în urmă. Atingerea bărbii lui nerase pe pielea ei sensibilă o înfioră. Apăsarea iscusită a buzelor lui și alunecarea mângâietoare a limbii lui o făcură să tremure. Lumea începu să se învârtă în jurul lor.”
„Uita de toate când era cu Connor, de toate, mai puţin de plăcerea clipei și de nerăbdarea pentru ce urma să se întâmple. Nu existau secrete sau afaceri când făceau dragoste, nici răzbunare, nici cincisprezece mii de lire. Nu existau decât așteptări despre care știa că urmau să fie împlinite și promisiuni care aveau să fie respectate.”
„Dar nevoia de Adelaide nu putea să fie stăpânită. Pentru că spre deosebire de dorinţa lui de răzbunare, ceea ce simţea pentru Adelaide nu putea să fi e cuantificat, gestionat sau definit. Spre deosebire de răzbunare, iubirea era ceva ce el nu putea controla. Connor închise ochii și își înăbuși un oftat. Drăcia dracului, o iubea pe soţia lui!”
Veți citi întreaga poveste în romanul O ÎNTÂLNIRE NEAȘTEPTATĂ de Alissa Johnson, volumul al doilea al seriei Familia Haverston – apariție sâmbătă 15.10.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.

unexpected

12 Comments

Spune-ți părerea!