Delicatese Literare
Recenzii/Prezentari

O înțelegere scandaloasă de Joanna Shupe, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

O înțelegere scandaloasă

(A Scandalous Deal – 2018)

Joanna Shupe

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Un aranjament îndrăzneţ (A Daring Arrangement  – 2017) – prezentare
  2. O înțelegere scandaloasă (A Scandalous Deal – 2018)
  3. Un an de căsnicie (A Notorious Vow– 2018) – prezentare 

Cu trei logodnici îngropați, Lady Eva Hyde și-a câștigat nedoritul renume de Lady Ghinionista.
Când boala tatălui ei, un celebru arhitect, o forțează să traverse oceanul spre New York, este hotărâtă să demonstreze că este perfect capabilă să îi țină locul și să pună în practică proiectul pe care tot ea l-a creat.
Cu siguranță întâlnirea neașteptată și plină de pasiune cu un necunoscut la bordul vasului nu poate să stea în calea visului ei. Dar ghinionul Evei lovește din nou când descoperă că străinul care a vrăjit-o este nimeni altul decât angajatorul ei.
Fără tragere de inimă, Phillip Mansfield este de acord să îi permită aprigei Lady Eva să supravegheze construcția hotelului de lux cu care vrea să uimească New Yorkul – și în același timp jură să păstreze relația dintre ei la nivel strict profesional. Însă Eva se dovedește mult mai capabilă – și ademenitoare – decât și-a imaginat la început Phillip, așa că nu se poate stăpâni să nu pună la cale un plan pentru a o seduce.
După o serie de „accidente” menite să o facă pe Lady Ghinionista să eșueze, Phillip vrea să facă totul pentru a o proteja – la nevoie chiar și o înțelegere scandaloasă…

„Se simţea îmbătată de el, mai mult decât de șampanie. Îi mușcă buza de jos, afundându-și dinţii în carnea lui. El gemu ca răspuns, un sunet primar, brut, care se potrivea cu felul cum se simţea ea în acel moment. Ca și cum voia să îi rupă hainele și să exploreze fiecare centimetru din el.”

„– Sărută-mă, Phillip Americanul.
El își aplecă încet capul, de parcă îi dădea timp să se răzgândească, dar ea doar își umezi buzele și așteptă. Buzele lui trecură blând peste ale ei o dată, apoi încă o dată. Apoi se întoarse spre ea și își băgă mâinile în părul ei. Gurile lor se deschiseră de parcă s-ar fi înţeles fără
vorbe și limba lui se împleti încet cu a ei. El controla ritmul de data asta, sărutul fiind lent, dar temeinic, de parcă o memora. O savura.”

„Nu se hotărâse încă dacă să continue să fie amanta lui era ceva inteligent sau prostesc. O uimea că el cumpărase o întreagă clădire pentru aventura lor, deși cheltuiala era cel mai probabil nesemnificativă pentru un bărbat cu averea lui. Apartamentele îţi dădeau sentimentul de ceva foarte scandalos, ceva foarte ilicit… și ea adora asta.”

Veți citi întreaga poveste în romanul O ÎNȚELEGERE SCANDALOASĂ de Joanna Shupe – volumul al doilea al seriei „Cei patru sute” – apariție sâmbătă 13.10.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Joanna Shupe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *