Delicatese Literare
Prezentari carti

O iubire neasteptata de Sonali Dev, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

O iubire neașteptată BOLYWOOD
Sonali Dev
The Bollywood Bride
Mili Rathod nu și-a mai văzut soțul de două decenii, adică de la vârsta de patru ani, când i-a fost promisă în cadrul unei ceremonii tradiționale.
Conștientă că Mili trebuie să devină o soție modernă, demnă de pilotul militar căruia îi este sortită, bunica ei i-a permis să părăsească India pentru a studia opt luni în America.
Samir Rathod, unul dintre cei mai celebri regizori de la Bollywood, a venit în Michigan ca să obțină divorțul fratelui său. Cu farmecul și reputația lui de cuceritor, n-ar trebui să-i fie deloc greu să convingă o fetișcană credulă de la țară să semneze actele. Descoperă însă că Mili nu e nici naivă, nici pusă pe făcut avere. Pe nesimțite, Samir ajunge să facă parte din viața lui Mili, dar pare să aibă de înfruntat o dilemă : cum poate să se îndrăgostească de o femeie care, teoretic, este cumnata lui?
Și cum să-i dezvăluie că este fratele pilotului militar pe care ea îl așteaptă de douăzeci de ani?
Sonali Dev și-a făcut debutul cu acest roman devenit instantaneu un bestseller, înscriindu-se în topul celor mai bune cărţi ale anului.
„Mili închise ochii, simţind că i se făcea pielea de găină. Nu. Trebuia să pună capăt acelor reacţii absurde. Gesturile de tandreţe nu însemnau nimic pentru el. Sărutase nenumărate femei până atunci. Le atingea de parcă ar fi fost ale lui. Era lumea lui, în care ea se lăsase târâtă şi acum nu mai înţelegea nimic.”
„Era atâta disperare în buzele lui, în mâinile lui, atâta foame, de parcă ar fi vrut să se înece în ea. Inimile lor se izbeau unele de altele, iar pulsul lor bătea în tandem. Cum de trăise fără asta? Cum de trăise fără el? Cum de visase vreodată la un alt bărbat? Samir era în ea, învăluind-o ca soarele arzător şi ploaia torenţială, era suflarea şi sângele ei, fiecare gând care i se năştea în minte.”
„Eşti tot ce am vrut vreodată şi mai mult decât atât. Şi te aleg pe tine. Eşti iubirea mea, libertatea mea, şi te aleg pe tine.”
Veți citi întreaga poveste în romanul O IUBIRE NEAȘTEPTATĂ de Sonali Dev. De vineri 19.08.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Despre autoare:
Prima operă literară creată de Sonali Dev a fost o piesă despre identități schimbate, a cărei premieră a avut loc în Mumbai cu ocazia Diwali (festivalul luminilor). Pe atunci avea opt ani. În ciuda acestui succes timpuriu, Sonali și-a petrecut următoarele decade din viață pentru a studia arhitectura și literele, a călători în jurul globului, timp în care scria pentru reviste și pagini web.
La apariția primului fir de păr alb, dragostea ei nebună de a spune povești s-a întors în forță, iar în prezent acesta se combină cu bunele ei cunoștințe despre cultura indiană și viața ei de supermamă, zeiță casnică și călător prin lume.
Locuiește în suburbiile orașului Chicago alături de soțul ei foarte răbdător și adesea amuzat, de cei doi adolescenți care îi pun la încercare răbdarea și umorul și de cel mai perfect câine din întreaga lume.
Sonali Dev și-a făcut debutul cu O IUBIRE NEAȘTEPTATĂ, roman devenit instantaneu un bestseller, înscriindu-se în topul celor mai bune cărţi ale anului.
Sursa: Carti Romantice

10 Comments

Spune-ți părerea!