Delicatese Literare
Prezentari carti

O lady convingătoare de Tessa Dare, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

O lady convingătoare (A Lady of Persuasion)

Tessa Dare

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Zeiţa vânătorii (Goddess of the Hunt – 2009) – recenzia
  2. Predarea sirenei (Surrender of a Siren – 2009) – prezentare carte
  3. O lady convingătoare (A Lady of Persuasion – 2009)
Un singur lucru l-ar putea convinge pe Sir Tobias Aldridge, un libertin incorigibil, să se declare pe veci fidel unei singure femei – și încă una abia cunoscută. Răzbunarea. Căci ce altă cale mai bună să găsească pentru a-și lua revanșa în fața dușmanului său decât răpind-o pe sora ticălosului? Pentru Toby, să seducă o tânără senzuală și fascinantă, proaspăt sosită din Indiile de Vest, este floare la ureche. Iar când premiul câștigat este Isabel Grayson, răzbunarea este de două ori mai dulce.
Isabel este hotărâtă să se mărite cu un lord bogat și puternic și să devină o doamnă influentă în înalta societate, dar scopul ei este unul nobil – să profite de rang și de avere ca să lupte împotriva nedreptăților sociale. Sir Toby, un simplu baronet cu o reputație scandaloasă, nu reprezintă partida dorită de ea, însă, fără să vrea, îi pune inima pe jar și îi trezește la viață pasiunile de mult îngropate. Dacă îl va putea aduce pe calea cea bună pe acest bărbat neîmblânzit, cu siguranță că va face un prim pas spre obiectivul pe care și l-a propus: să obțină respectul societății.
Jocul în care se implică Toby și Isabel este periculos – iar rezultatul, unul pe care nu l-ar fi anticipat vreodată.
„În corpul ei, sângele dansa. Un dans frenetic, păgân, ce semăna cu un menuet la fel de mult cum semăna un uragan de la tropice cu ceaţa londoneză. Căldura îi cuprinse vintrele și se răspândi în spirale de foc spre membre, pulsând furios. Ritmul o chema, îi trăgea conștiinţa în jos, în străfundul fi inţei ei, smucind-o, până când nu mai opuse rezistenţă și o urmă, afundându-se adânc, tot mai adânc în miezul sinelui ei.
Era pasiune… dorinţă… o emoţie sălbatică, neîmblânzită.”
„Cum suna fraza aceea din romanul care îi plăcea atât de mult surorii lui, Augusta? „Din când în când, unei fete îi face plăcere să fi e supărată din dragoste.“ Niciodată nu s-au scris cuvinte mai adevărate. El lua mingea aceea făurită din speranţe și visuri, făcea un mic spectacol din felul în care jongla cu ea și le-o dădea înapoi – puţin ciobită, poate, dar intactă în mare măsură. Din când în când, mai judeca greșit și mingea îi aluneca din mâini și cădea, spărgându-se. Dar chiar și atunci, tinerele doamne își reveneau destul de repede.”
„Să meargă la ei acasă duminica și să ia cina cu pui fript, servit cu feluri de mâncare exotice și mai tentante decât orice aromă de îngheţată reprezenta pentru ea stabilitate, afecţiune, normalitate. Pentru prima dată, Bel își dădu seama că mariajul însemna mai mult decât să-ţi alegi un soţ. Însemna să dobândești o familie.”
Vom descoperi întreaga poveste în romanul O LADY CONVINGĂTOARE de Tessa Dare, volumul al treilea al seriei „MEMORIILE UNEI TINERE AVENTUROASE“ – apariție sâmbătă 01.07.2017 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Tessa Dare pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Tessa Dare

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *