Delicatese Literare
Prezentari carti

O lady focoasă, de Sarah MacLean, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

O lady focoasă

(Bombshell – 2021)

Sarah MacLean

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariție: martie 2022

Nr. pagini: 352

Traducerea: Simona Săsărman

Sarah MacLean și-a publicat primul roman istoric de dragoste în 2010, iar de atunci cărțile ei au devenit bestselleruri New York Times și USA Today, fiind traduse în mai mult de 12 limbi și distinse cu numeroase premii.

Primul volum al seriei „Frumoase și diabolice“/Hell’s Belles Series, în care veți întâlni personaje din seria „Scandaluri și ticăloși“, publicată acum câțiva ani.

Lady Sesily Talbot ademenește domnii în grădinile întunecate de lângă sălile de bal, dar întâlnirile acelea nu sunt ceea ce par, căci ticăloșii trebuie seduși și eliminați. Caleb Calhoun vrea ca sora prietenului său să nu aibă necazuri în urma escapadelor ei nocturne. Cum ar fi să o protejeze… pentru totdeauna?

După ani întregi în care a strălucit în mijlocul înaltei societăți londoneze fiind considerată o frumusețe cu cea mai scandaloasă reputație posibilă, Lady Sesily Talbot și-a asumat faima și libertatea pe care le presupune o astfel de etichetă. Nimeni nu se mai miră atunci când ea ademenește un gentleman în grădinile întunecate din spatele unei săli de bal din cartierul Mayfair… și nimeni nu-și dă seama că acele întâlniri nu sunt deloc ceea ce par a fi.

Nimeni, în afară de Caleb Calhoun, care a petrecut ani de zile încercând să n-o bage în seamă pe frumoasa, turbulenta și strălucitoarea soră a celei mai bune prietene. Din punctul lui de vedere, s-a purtat de-a dreptul ca un sfânt, ținând seama de felul în care ea îl privește… îi vorbește… și de felul în care i-a căzut în brațe cu ocazia unicului și necugetatului lor sărut.

Dar cineva trebuie s-o ferească pe Sesily să dea de necaz în timpul primejdioaselor ei escapade nocturne, și poate că apropierea de ea e chiar ceea ce-i trebuie lui Caleb ca să și-o scoată din minte pe această femeie enervantă și lipsită de orice inhibiții. Este rândul lui să intre în necaz, fiindcă ajunge să-și dea seama foarte repede că Sesily nu e genul de femeie pe care s-o poată uita vreodată… ci genul de femeie pe care s-o iubească pentru tot restul zilelor. Iar „tot restul zilelor“ înseamnă pentru el un risc pe care pur și simplu nu poate să și-l permită.

<<Caleb n-avea de gând s-o sărute.
Era aproape sigur de asta.
Și n-a făcut-o. Ea l-a sărutat prima.
Dar apoi n-a mai contat cine pe cine a sărutat, pentru că singurul lucru care conta erau buzele pline și moi ale lui Sesily pe buzele lui, buzele ei fierbinți, dulci și perfecte, deci cum ar fi putut el să se abțină? Ea era chiar acolo, în brațele lui, ca un dar pe care nu-l merita. Un dar pe care nu-l putea accepta.>>
<<– Ar trebui să mă opresc pentru că ești al naibii de magnifică.
Precum o comoară care trebuie furată.
O, cum i-a plăcut asta!
– Ar trebui să mă opresc, fiindcă mă faci să mă simt ca un hoț. E ca și cum ți-aș fura atingerea, parfumul, sărutul…
A făcut exact asta, punând stăpânire pe gura ei ca un pungaș, adânc și temeinic.
Doar că nu fura.
Sesily își oferea toate astea de bunăvoie.
După ce a eliberat-o din mângâiere, i-a șoptit la ureche cu glas suav și fierbinte:
– Ar trebui să mă opresc, pentru că altfel… n-o să mai vreau niciodată să mă opresc.>>
<<Cuvintele pe care sora ei le rostise în acea dimineață i-au răsunat în minte ca un ecou:
„Sesily iubește din toată inima.“
Iar dacă n-ar fi fost atentă, ar fi ajuns să-l iubească pe acel bărbat, acel bărbat care o vedea așa cum nimeni altcineva nu reușea s-o vadă. Care o înțelegea așa cum puțini o puteau înțelege. Care o
săruta așa cum nimeni altcineva n-o mai făcuse.>>

Veți citi întreaga poveste în romanul O LADY FOCOASĂ de Sarah MacLean, primul volum al seriei „Frumoase și diabolice“. De luni, 7 martie la chioșcurile din toată țara, la prețul de 22,99 lei.

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe litera.roelefant.rolibris.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah MacLean

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste martie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *