Delicatese Literare
Prezentari carti

O lady greu de cucerit de Candace Camp, seria Neobișnuiții Moreland, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

O lady greu de cucerit

(Beyond Compare – 2004)

Candace Camp

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

  1. Sub vraja iubirii (Mesmerized – 2003)prezentare
  2. O lady greu de cucerit (Beyond Compare– 2004)
  3. Misterul de la Winterset (Winterset – 2004) – prezentare
  4. Plăceri și surprize (An Unexpected Pleasure– 2005)
  5. His Sinful Touch – 2018
  6. His Wicked Charm – 2018
  7. Her Scandalous Pursuit – 2020
  8. His Improper Lady – 2021

Deși îndrăzneața și neconvenționala Kyria Moreland este îndeajuns de frumoasă încât să fie asemănată cu o zeiță și suficient de bogată încât să îi atragă pe cei mai râvniți burlaci din Londra, ea nu și-a găsit încă partenerul căruia să îi ofere inima și refuză să accepte o căsnicie lipsită de iubire. Când intră, în circumstanțe misterioase, în posesia unei cutii ciudate, ea se trezește în fața unor pericole nebănuite, dar și a unui american chipeș al cărui destin este înlănțuit cu al ei…

Rafe McIntyre este fermecător, așa că îi este ușor să cucerească orice femeie, însă dincolo de aparențe se ascunde un trecut dureros. El este suficient de versat încât să își dea seama că frumoasa Kyria este în pericol și refuză să o lase să descopere de una singură misterul apariției ciudatei cutii. În scurt timp însă, ajunge să fie la rândul lui captivat de șirul de evenimente ce se dezlănțuie după ce tânăra intră în posesia acelui obiect străvechi extrem de valoros. Cine i-a trimis, oare, această comoară neprețuită și cu ce scop? Și cine sunt cei care nu se dau în lături de la crimă pentru a pune mâna pe valoroasa cutie și pe diamantul cel negru care o însoțește?

Citate:

„Gândul de a sta în jurul șemineului în fiecare seară în timp ce soțul meu sforăie în fotoliu, și cu un copil pe care să-l legăn pe picioare nu este ceva care să-mi facă plăcere. Mie îmi place să merg la petreceri și să flirtez. Viața mea este exact așa cum vreau eu. Fac ce vreau, când vreau și nu trebuie să răspund în fața nimănui. Este o situație perfectă pentru mine.”

„Simțea căldura trupului lui. Își aminti căldura și confortul pe care le simțise în brațele lui. Căldura pe care o simțea acum însă nu avea nimic de-a face cu senzația de confort.
Își dădu seama că el își dorea să o sărute. Kyria avusese de-a face cu bărbați care încercaseră să-i fure sărutări. Obișnuia să se dea înapoi sau să întoarcă obrazul, schimbând ușor subiectul. Acum însă, nu făcu nimic din toate astea, ci rămase cu ochii la Rafe, simțindu-și sângele clocotindu-i în vene. Și ea voia să-l sărute, să-i simtă buzele atingându-i-le, simțea un entuziasm care o agita.”

„Nimeni nu o sărutase ca el. Știa că nu ar fi trebui să-i permită asta. Abia îi venea să creadă că o făcuse. Își spunea că fusese din cauza faptului că fusese tristă din cauza morții străinului, că fusese mai vulnerabilă decât de obicei. Știa însă că acestea erau numai scuze. Adevărul era că sărutul lui Rafe o făcuse să simtă ceva ce nu mai simțise vreodată.”

Veți citi întreaga poveste în romanul O LADY GREU DE CUCERIT de Candace Camp, volumul al doilea al seriei „Neobișnuiții Moreland”. De sâmbătă, 19.10.2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *