Delicatese Literare
Prezentari carti

O lady la miezul nopții de Tessa Dare, Editura Litera, colecția Iubiri de Poveste

O lady la miezul nopții

(A Lady by Midnight – 2012)

Tessa Dare

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Al treilea volum al seriei „Spindle Cove”:

  1. 1. Noaptea plăcerilor – A Night to Surrender – 2011 – prezentare
  2.     1.5. Once Upon a Winter’s Eve – 2011
  3. 2. Șapte zile de iubire (A Week to Be Wicked – 2012)
  4. 3. O lady la miezul nopții – A Lady by Midnight – 2012
  5.     3.5. Beauty and the Blacksmith – 2013
  6. 4. Any Duchess Will Do – 2013
  7.     4.5. Lord Dashwood Missed Out – 2015
  8. 5. Do You Want to Start a Scandal – 2016 – face parte și din seria Castles Ever After

După ani întregi în care s-a descurcat singură, Kate Taylor a găsit prietenie și acceptare în Spindle Cove, dar nu a încetat niciodată să tânjească după dragoste. Ultimul loc în care ar căuta-o este în brațele caporalului Thorne. Comandantul miliției este rece ca gheața, dar brutal de chipeș. Însă când niște străini misterioși vin în căutarea lui Kate, Thorne se prezintă ca logodnicul ei. El pretinde că nu se gândește decât la siguranța lui Kate. Atunci de ce există o pasiune arzătoare în sărutul lui?
Cu mult timp în urmă, Samuel Thorne și-a dedicat viața păstrării fericirii lui Kate. Vrea ce e mai bun pentru ea și știe că acest lucru nu înseamnă căsătoria cu un bărbat ca el. Pentru a face să reziste mai mult logodna lor temporară, trebuie să-și țină mâinile departe de trupul ei ispititor și să blocheze influența zâmbetelor ei calde asupra inimii lui ofilite. Este cea mai grea bătălie din viața acestui războinic împietrit… și prima pe care pare destinat să o piardă.

Veți putea citi întreaga poveste în romanul O LADY LA MIEZUL NOPȚII de Tessa Dare, al treilea volum din seria Spindle Cove – disponibil de luni, 27 decembrie 2021, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Tessa Dare pot fi comandate pe litera.ro, librariadelfin.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Tessa Dare

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!