Delicatese Literare
Prezentari carti

O lady necruțătoare – seria Doamnele celebre ale Londrei de Scarlett Scott, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

O lady necruțătoare

Scarlett Scott

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. O lady necruțătoare (Lady Ruthless – 2020)
  2. O lady timidă (Lady Wallflower – 2020) – prezentare
  3. Lady Reckless – 2020
  4. Lady Wicked – 2021
  5. Lady Lawless – 2021

Lady Calliope Manning este hotărâtă să îl pedepsească aspru pe bărbatul care este responsabil pentru moartea dragului ei frate.
Când află zvonurile că depravatul conte de Sinclair are nevoie de o soție bogată care să îl salveze din situația financiară delicată în care a ajuns, Callie găsește modalitatea perfectă de a-i aduce sfârșitul dușmanului ei.
Justin „Sin“ Vaughn, conte de Sinclair, este obligat să se căsătorească grabnic cu o moștenitoare. Însă publicarea neașteptată și anonimă a unei serii de povești desfrânate despre care se zvonește că ar fi fost scrisă de el îi spulberă orice șansă la căsătoria atât de necesară.
Cum toți cei din înalta societate sunt acum convinși că este un criminal, iar renumele pe care și l-a făcut nu îi este deloc de ajutor, lui nu-i rămâne decât să descopere adevăratul autor al acelei serii păcătoase și să se răzbune.
Callie nu și-a imaginat vreodată că Lord Sinclair va descoperi că ea a scris Confesiunile unui conte păcătos. Sau că o va răpi și că se va răzbuna făcând-o să îi devină soție. Și categoric nu s-a așteptat să descopere în el un bărbat așa irezistibil…
Sin este pe punctul de a-i da frumoasei și perfidei Lady Callie o lecție despre cruzime ‒ cu sărutări arzătoare și atingeri chinuitor de îndrăznețe.

Citate:

O sărută violent, cu o forță brutală. Și fu uimit de cât de mult îi plăcea. De cât de flămând era după ea, după această femeie pe care o detesta, după această piticanie capricioasă care îl distrusese cu imaginația ei sălbatică și penița ei veninoasă.
Totul la ea era înfierbântat. De fiecare dată când se sărutaseră, sărutul fusese animalic. Elementar. Erau două creaturi sălbatice, care se înfruntau nebunește. Se gândi la prima dată când o sărutase, cum ea îl mușcase de limbă până când îi dăduse sângele. În mod ciudat, amintirea doar îi spori nevoia acută.
– Iubirea și căsătoria nu au nimic de-a face una cu cealaltă, prințeso. Crede-mă. Am mai mult decât suficientă experiență în domeniu. Îți va fi mai bine disprețuindu-mă de la început decât dacă te-ai fi căsătorit cu iubitul tău. Dacă ar fi trăit, te-ar fi dezamăgit sau te-ar fi trădat.
Ce impresie dezolantă avea despre căsătorie.
– M-a iubit, și eu l-am iubit.
Buzele lui Sinclair se curbară.
– Iubirea-i o otravă.

Veți putea citi întreaga poveste în romanul O LADY NECRUȚĂTOARE de Scarlett Scott, primul volum al seriei „Doamnele celebre ale Londrei“.
De luni, 25 ianuarie, la chioșcurile din toată țara!

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!