Delicatese Literare
Prezentari carti

O lady norocoasă de Sherry Thomas, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

O lady norocoasă

(The Luckiest Lady in London – 2013)

Sherry Thomas

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

O nouă autoare și primul volum al trilogiei Londrei.

  • Trilogia Londra
  1. O lady norocoasă – The Luckiest Lady in London – 2013 
  2. O afacere secretă – Private Arrangements – 2008 – prezentare
  3. His at Night – 2010

Felix Rivendale, marchizul de Wrenworth, este admirat de bărbați și adorat de femei. Louisa Cantwell trebuie să se căsătorească pentru a-și întreține surorile, dar nu crede în perfecțiunea Lordului Wrenworth, însă fiind singurul pretendent îl acceptă. Oare se va putea îndrăgosti de un bărbat plin de secrete întunecate, care ar putea să o distrugă și pe ea?

Felix Rivendale, marchizul de Wrenworth, este gentlemanul ideal, pe care îl invidiază toți bărbații și îl doresc toate femeile. Chiar și Felix însuși aproape că se vede pe sine astfel. Dar sub această aură se ascunde un suflet rănit, calmat doar de adulația publică.

Louisa Cantwell trebuie să se căsătorească bine pentru a-și întreține surorile. Ea nu-l dorește însă pe lordul Wrenworth – deși acesta pare inexplicabil de interesat de ea. Nu are încredere în perfecțiunea lui exterioară și în laudele pe care le adună pe oriunde merge. Totuși, când el este singurul bărbat care o cere în căsătorie la sfârșitul sezonului londonez, ea acceptă cu reticență.

Louisa nu înțelege scopurile misterioase ale soțului ei, dar nu poate nega plăcerea pe care corpul ei o simte la atingerea lui. Și nici atracția pe care acest bărbat magnetic o exercită asupra ei. Dar îndrăznește ea oare să se îndrăgostească de un bărbat atât de plin de secrete întunecate, când oricare dintre ele ar putea să o distrugă?

Veți citi întreaga poveste în romanul O LADY NOROCOASĂ de Sherry Thomas. O nouă autoare și primul volum al trilogiei Londrei.
De luni 11.10.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *