Delicatese Literare
Prezentari carti

O lady timidă – seria Doamnele celebre ale Londrei de Scarlett Scott, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

O lady timidă

Scarlett Scott

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. O lady necruțătoare (Lady Ruthless – 2020) – prezentare
  2. O lady timidă (Lady Wallflower – 2020)
  3. Lady Reckless – 2020
  4. Lady Wicked – 2021
  5. Lady Lawless – 2021

 

Lady Jo Danvers a declarat război monotoniei din viața ei. Înarmată cu o listă cu moduri de a fi păcătoasă, pe care vrea să o pună în aplicare, ea este hotărâtă să iasă din rolul de domnișoară timidă care nu a fost niciodată sărutată și să descopere secretele pasiunii. Cu gentlemanul adecvat, desigur. Singura problemă este că trebuie să îl și găsească.
Domnul Elijah Decker, un om de afaceri chipeș de la care Jo nu își poate abate gândurile, cu siguranță nu poate fi catalogat drept gentleman. Tot comportamentul lui este greșit și imoral. Și din nefericire pentru Jo, ea tocmai i-a dat din greșeală foaia pe care erau trecute dorințele ei ascunse.
Când Decker descoperă lista strecurată printre paginile unei broșuri a Societății Sufragetelor, este surprins și intrigat. Iar când Jo își dă seama de eroare și îi cere imperios returnarea ei, Decker este de acord cu o singură condiție: ca ea să îi accepte ajutorul în îndeplinirea fiecărei dorințe scandaloase de-ale ei.
Ceea ce începe ca un joc incitant se transformă fără voia celor doi în ceva mai profund și neașteptat. Dar latura întunecată a lui Decker și secretele lui periculoase îi pot despărți înainte ca misiunea lui Jo în lumea păcatelor să fie încheiată…

Citate:

„– …Motivul pentru care vreau să îndeplinesc punctele din listă cu tine este că te vreau. Vreau să te gust, să te sărut, să fiu în tine. Te vreau în patul meu. Vreau să-ți fur inocența. Vreau să te sărut până te sufoci. Dar să nu te înșeli, draga mea. Ești aici din aceleași motive. Mă vrei la fel de mult cum te vreau și eu.”
„Trăsura hurducăia pe străzile Londrei. Părul ei se revărsă pe spate. Buzele ei ferm apăsate peste ale lui. Agresiunea ei se opri, fu înlocuită de blândețe. Ea își mișca gura imitând-o pe a lui, învățând, tachinând, testând.
Decker își dădu seama de ironia situației , că el care se culcase cu mai multe femei decât putea număra, găsea un sărut simplu, început într-o manieră așa de neexperimentată și neajutorată, ca fiind cel mai erotic și captivant sărut pe care-l trăise vreodată. Acum o voia chiar mai mult. Mai mult decât putea exprima în cuvinte.”
„Ei dansaseră în ploaie.
Ea căzuse pradă vrăjii lui chiar mai mult, în timp ce o învârtea în grădină prin ploaie. Un vals vienez, la fel ca dansul lor de la balul lui Callie. El se gândise la tot. Și apoi întrebarea lui – înghețată sau sărutări.
Cum putea să-și păzească inima de el când el insista să fie așa de minunat, așa de diferit de toate avertismentele pe care le primise din partea apropiaților ei?”

Veți citi întreaga poveste în romanul O LADY TIMIDĂ de Scarlett Scott, volumul al doilea al seriei Doamnele celebre ale Londrei. De luni, 8 februarie, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *