Delicatese Literare
Prezentari carti

O moștenire neașteptată, de JoAnn Ross, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

O moștenire neașteptată

(The Inheritance – 2021)

JoAnn Ross

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Nr. pagini: 368

Traducerea: Raluca Conțiu

JoAnn Ross este o prolifică scriitoare americană, cu peste 100 de romane de dragoste în portofoliu. Se numără printre cei mai bine vânduți autori, câștigând numeroase premii, printre care premiul pentru întreaga carieră decernat de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

O nouă autoare și romanul ei de debut în Colecția Cărți Romantice. Când fotograful de război Jackson Swann moare, cele trei fiice ale sale, fiecare născută dintr-o mamă diferită, descoperă că sunt responsabile pentru podgoria familiei din Oregon – și pentru o familie pe care nu au cerut-o.

Jackson Swann lasă în urmă, la moartea sa, un conflict specific lui în clipa în care hotărăște ca toate cele trei fiice ale sale, fiecare având o altă mamă, să moștenească o parte din podgoria familiei lui ‒ și totodată responsabilitatea pentru viitorul renumitei podgorii și pentru o familie pe care nici una dintre tinere nu și-a dorit-o.
După o carieră de succes în copilărie ca vedetă TV, Tess suferă o criză de identitate, accentuată de impasul în care a ajuns în cariera ei actuală, de scriitoare. Charlotte, crescută pentru a deveni soția sudistă tipică, renunță la tot pentru a susține ambițiile politice ale soțului ei. În cea mai groaznică zi din viața sa, ea descoperă că tatăl ei a murit, că are două surori de care nu a știut și că soțul ei s-a îndrăgostit de o altă femeie. Natalie a știut dintotdeauna de existența celor două surori ale ei, dar nu își poate alunga teama că Tess și Charlotte o vor disprețui pentru că este fiica alături de care tatăl lor a rămas.
Când cele trei surori se reunesc, dând curs ultimei dorințe a tatălui lor, ele sunt pe dată vrăjite de moștenirea ce le-a fost lăsată și de povestea de dragoste trăită în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de bunica lor și de un fost pilot american ‒ poveste ce ajunge să le influențeze viața cum nici nu s-ar fi așteptat.

Veți putea citi întreaga poveste în romanul O MOȘTENIRE NEAȘTEPTATĂ de JoAnn Ross. De vineri, 24 iunie, la chioșcurile din toată țara!

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iunie 2022

 

Spune-ți părerea!