Delicatese Literare
Prezentari carti

O noapte cu un prinț de Sabrina Jeffries, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

O noapte cu un prinț 

(One Night with a Prince – 2005)

Sabrina Jeffries

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. În brațele unui prinț (In the Prince’s Bed – 2004) – prezentare
  2. 2. Pentru plăcerea unui prinț (To Pleasure a Prince – 2005) – prezentare
  3. 3. O noapte cu un prinț (One Night with a Prince – 2005)
Frumoasa văduvă Lady Christabel vrea să recupereze câteva scrisori care ar putea să-i ruineze reputația și ar face orice pentru a intra în posesia lor. Tocmai de aceea acceptă să se prezinte drept amanta lui Gavin Byrne, proprietarul unui vestit club de jocuri de noroc din Londra, pentru a-l însoți la o petrecere scandaloasă găzduită de bărbatul care deține scrisorile. Dar, când este de acord să învețe de la Byrne cum trebuie să se comporte în public ca o amantă adevărată, nu bănuiește cât de convingătoare urmează să fie lecțiile lui desfrânate.
Gavin Byrne, un notoriu crai din Londra, este hotărât să găsească singur scrisorile și apoi să le folosească pentru a pune la cale propria răzbunare. Faptul că lecțiile de imoralitate se dovedesc un succes cu fermecătoarea Lady Christabel reprezintă un bonus neașteptat al planului său.
Prins fără să vrea în mrejele seducătoare ale „elevei” sale, vestitul crai are de făcut o alegere foarte dificilă: să-și ducă până la capăt răzbunarea la care a visat toată viața ori să o protejeze pe femeia de care s-a îndrăgostit?
„Cum putea să se simtă atrasă de diavolul acela care nu se căia pentru nimic?
Oftă. Cum să nu o fac? Nu degeaba femeile săreau în patul lui. Doar trebuia să te uiţi la el – era făcut pentru dormitor cu părul ciufulit, ochii precum albastrul închis al nopţii și zâmbetul acela obraznic, care promitea paradisul în braţele lui.
Ea își luă iute privirea de la el. Oh, paradisul! Bărbaţii nu le ofereau femeilor paradisul. În orice caz, nu un paradis de durată.”
„Luând-o prin surprindere, îi prinse bărbia într-o strânsoare hotărâtă și își apăsă gura pe a ei. Sărutul era aspru. Poruncitor. Și foarte-foarte adânc. Cu o neobrăzare provocatoare, îi acoperi gura cu a lui, de parcă avea tot dreptul să o facă..”
„Îi prinse gura într-un sărut, iar ea se topi. Chiar dacă știa că era greșit, prostesc și absolut primejdios, se topi. Îi fusese dor de el. Îi fusese dor de modul nesăbuit în care o făcea să se simtă, de parcă se arunca în noaptea întunecată cu capul înainte, unde se putea întâmpla orice – și, de obicei, chiar se întâmpla..”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul O NOAPTE CU UN PRINȚ de Sabrina Jeffries – disponibil de sâmbătă 03.11.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice
Sabrina Jeffries este o autoare de bestselleruri New York Times, având publicate peste 50 de romane și opere de scurt ficțiune (unele scrise sub pseudonimele Deborah Martin și Deborah Nicholas).
De fiecare dată când nu scrie pierdută în visele sale cu o energie nebună alimentată de cafea, își petrece timpul călătorind împreună cu soțul ei și fiul ei adult autist sau răsfățându-se cu una din pasiunile sale – puzzle-uri, ciocolată și muzică.
Cu peste 9 milioane de cărți tipărite în 20 de limbi diferite, autorarea din Carolina de Nord nu regretă niciodată că a abandonat o carieră în devenire în mediul academic pentru bucuria de a scrie ficțiune distractivă și speră că într-o zi o carte de-a ei va ajunge să salveze lumea.
Autoarea a fost de mai multe ori finalistă la câștigarea prestigiosului premiu RITA.

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *