Delicatese Literare
Prezentari carti

O nouă speranță de Sandra Brown, Editura Litera/Lira, Colecția Cărți Romantice

O nouă speranță

(A Whole New Light – 1989)

Sandra Brown

Editura Litera/Lira

Colecția Cărți Romantice

Cyn se îndrăgostește de partenerul de afaceri al regretatului ei soț, care se simte vinovat, dar este copleșit de dorință.
Rămasă văduvă de tânără, Cyn McCall știe că poate conta oricând pe Worth Lansing, prietenul și partenerul de afaceri al regretatului ei soț. El o face întotdeauna să râdă și să uite de probleme, iar ea îl tachinează din pricina numeroaselor lui legături romantice, fiind convinsă că Worth nu este un bărbat care se poate dedica în întregime familiei.
Când Worth o invită pe Cyn să petreacă împreună un weekend relaxant în Acapulco, nu se așteaptă să împartă aceeași cameră, lucru care îl face să o privească pe Cyn ca pe o femeie frumoasă și sexy, nu ca pe văduva celui mai bun prieten. Deși sunt prinși între sentimentul de vinovăție și dorința care îi copleșește, atracția dintre ei nu mai poate fi negată și ajung să trăiască o noapte plină de pasiune.
Întorși la viața cotidiană, Cyn încearcă să se convingă pe sine că au dat frâu liber dorinței din pricina mediului romantic și exotic din Acapulco, totul fiind o întâmplare care nu se poate repeta. Dar Worth știe că între ei există ceva mai mult decât o prietenie sinceră și este gata să renunțe la aventurile de-o noapte – dacă astfel o poate face pe Cyn să aibă curajul să își deschidă inima în fața unei noi iubiri.
Citate:
„Își dorise să se întâmple ceva neașteptat, care să-i strice echilibrul. Dar nu credea că factorul declanșator avea să fie Worth. Și nici nu se gândise că acel ceva neașteptat avea să fie de fapt ceva atât de incredibil.
Încă nu se făcuse complet de râs, dar faptul că erau singuri într-un cadru seducător și exotic putea oricând s-o determine să facă un gest necugetat pe care să-l regrete profund. Prietenia lor era mai importantă de atât.”
„Worth își lipi buzele de ale ei, dându-i încă un sărut neașteptat, pe care nu-l văzu venind şi pentru care nu era pregătită. O sărută ușor, fără să insiste, lăsându-i libertatea să-l accepte sau să-l respingă.
Deşi picioarele i se înmuiară până când trebui să se rezeme de lambriul de pe perete, deşi simţea sărutul ca pe un pumn în stomac, nu îi permise să devină mai intens.”
„Brusc, ai devenit cea mai tentantă femeie pe care am cunoscut-o în viaţa mea. Am încetat să mă mai gândesc la tine ca la văduva prietenului meu sau ca la cea mai bună prietenă a mea şi am început să mă uit la tine ca la femeia cu care voiam cu disperare să fac dragoste. Erai veselă. Inteligentă, sensibilă, plină de înțelegere. Şi foarte sexy. M-am îndrăgostit, sfârşi el simplu. O întoarse din nou pe spate şi văzu îngrijorat că obrajii ei erau uzi de lacrimi.
– Cyn?
– Am greşit, spuse ea cu o voce răgușită din pricina emoției. Chiar eşti poet.
El o luă în braţe şi îi acoperi faţa cu săruturi nebune.
– O, Dumnezeule, cât te iubesc!
– Ca pe o prietenă?
Trupul lui se uni cu al ei.
– Ca pe o persoană care înseamnă totul pentru mine.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul O NOUĂ SPERANȚĂ de Sandra Brown. De vineri, 17.07.2020, la toate punctele de difuzare a presei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iulie 2020

 

Spune-ți părerea!