Delicatese Literare
Prezentari carti

O pereche pentru Marcus Cynster de Stephanie Laurens, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

O pereche pentru Marcus Cynster ( A Match for Marcus Cynster – 2015)

Stephanie Laurens

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

1. Anotimpul iubirilor – By Winter’s Light – 2014 – prezentare
2. Ispitirea lui Thomas Carrick – The Tempting of Thomas Carrick – 2015 – prezentare
3. O pereche pentru Marcus Cynster – A Match for Marcus Cynster – 2015
4. The Lady By His Side – 2017
5. An Irresistible Alliance – 2017
6. The Greatest Challenge Of Them All – 2017
7. A Conquest Impossible to Resist – 2019

După moartea tatălui și a fraților mai mari, Niniver acceptă să devină stăpâna clanului Carrick și vrea să facă tot ce-i stă în putință pentru a respecta jurământul de a ține familia unită. Deși se ocupă de proprietăți cu o mână de fier, nu reușește să facă față numeroșilor pețitori nedoriți, care consideră că stăpâna clanului are nevoie de un soț. Puternic și impunător, Marcus Cynster este singurul care o poate scoate din încurcătură, și tocmai de aceea Niniver îi cere ajutorul chipeșului ei vecin.
Deși Marcus îi trezește pasiuni nebănuite, Niniver este hotărâtă să nu căsătorească niciodată, conștientă că nici nu bărbat nu ar accepta să stea în umbra soției la conducerea clanului. Marcus însă își dă seama că destinul lui este să o apere și să o ajute, așa că decide să o ceară de soție.
Dar, pentru a o convinge să devină mireasa lui, trebuie să se avânte într-o călătorie plină de provocări, pericole neprevăzute, pasiune și dorințe, până când Niniver va accepta un adevăr de netăgăduit – că ea este, într-adevăr, singura pereche potrivită pentru Marcus Cynster.
Citate:
„Toată viaţa tânjise după un bărbat care să o dorească pentru ea însăși, ca femeie. Și, dacă ar fi fost să aleagă care să fie acel bărbat, l-ar fi numit pe el. Încă era năucită de speranţa că acel vis putea să devină realitate.
Aici. Acum. Aievea.“
„Întinzându-se, trecu de ultimii doi centimetri, își apăsă buzele pe ale lui și îl sărută.
Trecu o clipă cât o bătaie de inimă, apoi el își desfăcu buzele și îi răspunse sărutului – preluă controlul sărutului și îi gustă buzele, apoi se afundă mai adânc. Buzele lui erau poruncitoare, cereau, iar ea era mai mult decât dornică să ofere. Să se predea și să-l ispitească să meargă mai departe. Să ia mai mult.“
„Tumultul sentimentelor mistuitoare dinlăuntrul lui făceau să fie dificil să gândească, darămite să vorbească. Cum naiba rămâneau cu judecata întreagă bărbaţii din familia lui dacă acesta – învolburarea aceea copleșitoare de sentimente – era efectul salvării partenerelor?“
Veți descoperi povestea celor doi în romanul O PERECHE PENTRU MARCUS CYNSTER de Stephanie Laurens, volumul 3 al seriei „Noua generație Cynster”. De sâmbătă, 10.08.2019, la chioșcuri, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste august 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile autoarei Stephanie Laurens pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Stephanie Laurens

Spune-ți părerea!